-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Honghua Li, Wei Dai, Xinjun Zhang, Jie Lu, Fuhang Song, Hua Li
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 1, Pp 35-47 (2024)
مصطلحات موضوعية: extracts from Fu brick tea, Fu brick tea, polysaccharides, preventive effects on metabolic syndrome, small molecules, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rongrong MA, Lisha RAN, Lichi QU, Nianci XIE, Mengmei DING, Mingzhi ZHU, Kunbo WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 272-279 (2024)
مصطلحات موضوعية: fu brick tea, different regions, quality characteristics, antioxidant activity,
morphology of "golden flower" fungi, Food processing and manufacture, TP368-456 وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Danni YUAN, Haoming ZUO, Yue LI, Yuebin ZHOU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 304-311 (2023)
مصطلحات موضوعية: tea flower, fu brick tea, aroma components, opls-da analysis, gc-ms, sensory evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 245-257 (2023)
مصطلحات موضوعية: jingyang fu brick tea, volatile compounds, characteristic flavor substances, gas chromatography-ion mobility spectrometry, headspace solid phase microextraction-gas chromatography-mass spectrometry, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuezhao Deng, Cheng Li, Yineng Chen, Zhuoyang Zou, Junyao Gong, Chengwen Shen, Kui Fang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1808 (2024)
مصطلحات موضوعية: mulberry leaf Fu brick tea, volatile compounds, aroma attributes, sensory evaluation, OPLS-DA, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jian Ou-yang, Xiu-ping Li, Chang-wei Liu, Jie Ou-yang, Jing-yi Tang, Qi Liu, Jian-an Huang, Zhonghua Liu
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 109, Iss , Pp 105766- (2023)
مصطلحات موضوعية: Moringa-Fu brick tea, High-fat diet, Obesity, Bile acid metabolism, Gut microbiota, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 3, Pp 296-305 (2023)
مصطلحات موضوعية: fu brick tea, volatile components, chemical quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan Liang, Fanhua Wu, Daying Wu, Xiaofang Zhu, Xin Gao, Xin Hu, Fangrui Xu, Tianchen Ma, Haoan Zhao, Wei Cao
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 2, p 206 (2024)
مصطلحات موضوعية: Fu loose tea, Fu brick tea, obesity, lipid metabolism, inflammation, gut microbiota, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Daying Wu, Haoan Zhao, Lei Guo, Xiukun Liu, Yan Liang, Qian Liu, Wei Cao, Xueyan Chen, Xin Gao
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 24, p 4488 (2023)
مصطلحات موضوعية: Fu brick tea noodles, obesity, hyperlipidemia, inflammation, gut microbiota, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoya Wu, Yue Zhang, Baoshan Zhang, Honglei Tian, Yan Liang, Hui Dang, Yu Zhao
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4242 (2023)
مصطلحات موضوعية: kombucha, Fu-brick tea, microbial communities, volatile components, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource