-
1دورية
المؤلفون: ERACE, ADAM
المصدر: Fortune; Feb/Mar2024, Vol. 189 Issue 1, p86-88, 3p, 2 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: LUXURY, LUXURY hotels, GOURMET foods, WINE vintages, TASTE testing of food
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Crippa, Cecilia, De Cesare, Alessandra, Lucchi, Alex, Parisi, Antonio, Manfreda, Gerardo, Pasquali, Frédérique
المصدر: Italian Journal of Food Safety; 2024, Vol. 13 Issue 2, p1-8, 8p
مصطلحات موضوعية: FOOD of animal origin, GOURMET foods, ESCHERICHIA coli, ITALIAN cooking, WHOLE genome sequencing
-
3دورية
المؤلفون: DONOVAN, MARISSA, O'LEARY, JOANNA, ESTABROOK, PATRICIA, L., Kylie, G., Josh, R., Kristi, S., Mary, G., Jennifer, Q. L., Amy
المصدر: Bangor Metro; Summer2024, Vol. 20 Issue 2, p30-45, 16p
مصطلحات موضوعية: GOURMET foods, RESTAURANTS, PEANUT butter, BAKERIES, WATERFRONTS, LOCAL foods
-
4دورية
المؤلفون: MARON, DINA FINE
المصدر: National Geographic; May2024, Vol. 245 Issue 5, p108-113, 6p, 5 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: LEMURS, AGRICULTURE, MIRIDAE, GOURMET foods, ANIMAL traps
-
5دورية
المؤلفون: TRACY, CARLA
المصدر: Maui Nō Ka 'Oi Magazine; Spring2024, Vol. 28 Issue 2, p46-54, 6p
مصطلحات موضوعية: GOURMET foods, BAKED products, COMFORT food, PANCAKES, waffles, etc., BARS (Drinking establishments)
-
6دورية
المؤلفون: LERNER, BENJAMIN
المصدر: Vermont Magazine; Winter2024, Vol. 36 Issue 1, p62-72, 11p
مصطلحات موضوعية: RESORT design & construction, GOURMET foods
مصطلحات جغرافية: VERMONT
-
7دورية
المؤلفون: O’REILLY, REMI
المصدر: Holidays with Kids; 2024, Vol. 74, p56-59, 4p
مصطلحات موضوعية: PLAY environments, GOURMET foods, STREET railroads, CHILDREN'S plays, CLOTHING & dress, BOTANICAL gardens
مصطلحات جغرافية: MELBOURNE (Vic.)
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Minutillo, Raphaëlle, Pirard, Barbara, Fatihi, Abdelhak, Cavaiuolo, Marina, Lefebvre, Donatien, Gérard, Amaury, Taminiau, Bernard, Nia, Yacine, Hennekinne, Jacques-Antoine, Daube, Georges, Clinquart, Antoine
المصدر: Foods; Nov2023, Vol. 12 Issue 21, p4019, 14p
مصطلحات موضوعية: ENTEROTOXINS, LIQUID chromatography-mass spectrometry, STAPHYLOCOCCUS aureus, FOOD poisoning, CHEESE, GENETIC profile, GOURMET foods, GENE expression
مصطلحات جغرافية: BELGIUM
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Stanisławczyk, Renata, Żurek, Jagoda, Rudy, Mariusz, Gil, Marian
المصدر: Applied Sciences (2076-3417); Oct2023, Vol. 13 Issue 20, p11293, 18p
مصطلحات موضوعية: HORSEMEAT, FOALS, HORSES, GOURMET foods, AGE groups, FOOD quality, LENGTH measurement
مصطلحات جغرافية: POLAND
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Pereira, Larissa Santos, de Moraes, Bruna Klein Borges, Borba, Elizandro Max, Roldan, Bruna Bresolin, Padilha, Rosiele Lappe, Sant'Anna, Voltaire
المصدر: Foods; Oct2023, Vol. 12 Issue 20, p3805, 13p
مصطلحات موضوعية: CONSUMERS, GOURMET foods, FOOD labeling, CHEESE, FOOD safety, HIERARCHICAL clustering (Cluster analysis)