-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Artur Rybarczyk, Gabriela Haraf, Grzegorz Tokarczyk, Mirosława Teleszko, Izabella Tobolska, Grzegorz Bienkiewicz
المصدر: Agricultural and Food Science (2024)
مصطلحات موضوعية: cockerels, Saccharomyces cerevisiae, lipid quality, oxidative status, rheological tests, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 11, p 4693 (2024)
مصطلحات موضوعية: selenium, goose, meat, heat treatment, Recommended Dietary Allowance, Nutrient Reference Values-Requirements, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Gabriela Haraf, Zuzanna Goluch, Mirosława Teleszko, Piotr Latocha
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 10, p 1446 (2024)
مصطلحات موضوعية: minikiwi, cooked meat, antioxidant activity, FRAP, ABTS, fatty acid profile, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zuzanna Goluch, Artur Rybarczyk, Ewa Poławska, Gabriela Haraf
المصدر: Animals, Vol 13, Iss 20, p 3298 (2023)
مصطلحات موضوعية: probiotic, meat, pork, backfat, fatty acid, lipid quality indexes, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Gabriela Haraf, Janina Wołoszyn, Andrzej Okruszek, Monika Wereńska
المصدر: Poultry Science, Vol 102, Iss 2, Pp 102424- (2023)
مصطلحات موضوعية: goose meat, technological trait, chemical composition, sensory property, texture profile, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zuzanna Goluch, Gabriela Haraf
المصدر: Animals, Vol 13, Iss 5, p 840 (2023)
مصطلحات موضوعية: goose, meat, manganese, thermal treatment, adequate intake, reference values-requirements, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zuzanna Goluch, Maja Słupczyńska, Andrzej Okruszek, Gabriela Haraf, Monika Wereńska, Janina Wołoszyn
المصدر: Animals, Vol 13, Iss 3, p 499 (2023)
مصطلحات موضوعية: chicken, meat, wheat germ expeller, energy value, nutritional value, nutrient reference values, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Janina Wołoszyn, Gabriela Haraf, Andrzej Okruszek, Monika Wereńska, Zuzanna Goluch, Mirosława Teleszko
المصدر: Poultry Science, Vol 99, Iss 2, Pp 1216-1224 (2020)
مصطلحات موضوعية: goose, breast muscle, fatty acid profile, health lipid index, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديميةImpact of various types of heat processing on the energy and nutritional values of goose breast meat
المؤلفون: Zuzanna Goluch, Król Barbara, Gabriela Haraf, Janina Wołoszyn, Andrzej Okruszek, Monika Wereńska
المصدر: Poultry Science, Vol 100, Iss 11, Pp 101473- (2021)
مصطلحات موضوعية: Geese, breast muscle, heat treatment, energy value, nutritional value, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 1, p 129 (2022)
مصطلحات موضوعية: goose meat, cooking, energy value, mineral concentration, chemical composition, retention coefficient, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource