-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xie, Kaijun, Zhou, Li, Chen, ShuangAff1, IDs00217024044850_cor3, Xu, Yan
المصدر: European Food Research and Technology. 250(5):1485-1498
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Guanjun PAN, Jiao FENG, Linyuan DUAN, Xuanli ZHANG, Guoli DAI, Ping SHUAI, Ken QIN, Zhilong HAO, Bo ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 264-273 (2024)
مصطلحات موضوعية: wolfberry tea processed from bud and leaf, volatile component, biochemical composition, headspace solid phase microextraction-gas chromatography-time of flight mass spectrometry (hs-spme-gc-tof-ms), aroma activity value (oav), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhen Ma, Xiao Wang, Lei Chen, Lixing Yuan, Fanrong Cui, Zongsheng Zhao, Xiangmin Yan
المصدر: Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 9, Iss , Pp 100220- (2024)
مصطلحات موضوعية: Beef flavor, Chinese cattle, Meat quality, GC × GC-TOF MS, Multi-omics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zidat, TimothéeAff1, Aff2, IDs10886023014243_cor1, Gabirot, MarianneAff1, Aff3, Bonadonna, Francesco, Müller, Carsten T.
المصدر: Journal of Chemical Ecology. 49(7-8):384-396
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Shirui Yu, Wenkang Hu, Lina Ma, Yin Luo, Xuefeng Zeng, Shanjun Tian
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 12, Pp 7546-7554 (2023)
مصطلحات موضوعية: GC‐TOF‐MS, metabolomics, nitrogen‐containing compounds, Yujiangsuan, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingjing Gu, Meiquan Yang, Mingju Qi, Tianmei Yang, Li Wang, Weize Yang, Jinyu Zhang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1925 (2024)
مصطلحات موضوعية: genus Amomum, volatile compounds, HS–SPME–GC–TOF–MS, differential metabolites, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lu Liu, Jintao Yang, Hongyan Chen, Lu Jiang, Zhongyue Tang, Xuefeng Zeng
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100951- (2023)
مصطلحات موضوعية: Yu jiangsuan, Autochthonous Starter Culture, Bacterial Community, GC-TOF-MS, Metabolic pathways, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Vilakati, Bongekile, Venkataraman, Sivasankar, Nyoni, Hlengilizwe, Mamba, Bhekie B., Omine, Kiyoshi, Msagati, Titus A. M.Aff1, IDs11356022215105_cor6
المصدر: Environmental Science and Pollution Research. 29(55):83452-83468
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Wen-qiang Cai, Cai-yan Jiang, Shan Shang, Shu-chen Wang, Kai-yue Zhu, Xiu-ping Dong, Da-yong Zhou, Peng-fei Jiang
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100727- (2023)
مصطلحات موضوعية: Sea urchin gonads, Microbiota composition, GC-TOF-MS metabolomics, LC-MS metabolomics, Correlation network, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiping Zhao, Hongfan Chen, Yulin Zhang, Xin Nie, Lu Xiang, Tao Peng, Dayu Liu, Huailiang Luo, Aili Wang
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: low−salt fermentation, non-targeted metabolomic, GC-TOF-MS, differential metabolites, metabolic pathway, fermented Chinese kohlrabi, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource