-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Haichuan, Hu, Kailei, Chen, JunranAff1, IDs1148302309802w_cor3, Hu, Yunfeng, Han, Jian, Xing, HaoranAff1, IDs1148302309802w_cor6
المصدر: Food Biophysics. 19(1):85-95
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gensheng ZHANG, Qi LI, Xinyu HUANG, Yinan DU, Yingmin FEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 14, Pp 81-88 (2024)
مصطلحات موضوعية: egg white protein, ultra-high pressure modification, transglutaminase modification, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingshou LÜ, Zihan WANG, Linlin LIU, Bingyu SUN, Ying ZHU, Yuyang HUANG, Min QU, Xiuqing ZHU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 12, Pp 28-37 (2024)
مصطلحات موضوعية: carrageenan, hemp protein isolate, gel properties, secondary structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiaxin TONG, Lei ZHAO, Yangyi XIA, Jiawei LU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 72-78 (2024)
مصطلحات موضوعية: minced meat gel, shear, resting time, rheological properties, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhihui Yu, Yating Gao, Meng Wu, Chaofan Zhao, Xiubin Liu, Xiaoyu Zhang, Lixin Zhang, Yisheng Chen
المصدر: Journal of Future Foods, Vol 4, Iss 2, Pp 149-158 (2024)
مصطلحات موضوعية: Phosphorylated ovalbumin, Myofibrillar proteins, Gel properties, Structures, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 348-357 (2024)
مصطلحات موضوعية: meat products, gel properties, protein additives, combination, gelation mechanism, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 63-71 (2024)
مصطلحات موضوعية: curcumin, myofibrillar proteins, oxidation, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 283-292 (2024)
مصطلحات موضوعية: food colloid, polysaccharide, gel properties, functional properties, food processing, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiping HAN, Hongfang JI, Ying ZHANG, Dandan LI, Lingwen ZHANG, Hanjun MA
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 84-90 (2024)
مصطلحات موضوعية: cold plasma, gluten, power, chicken, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinxin Yan, Mingpeng Xie, Zhonghai Hu, Jingjun Li, Haibo Zheng, Ningning Xie, Zongyuan Zhen
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101333- (2024)
مصطلحات موضوعية: Gel properties, Salt-soluble protein, Low sodium, Response surface methodology, Synergistic analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource