-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Giovanni Luca Russo, Antonio Luca Langellotti, Gabriele Buonocunto, Sharon Puleo, Rossella Di Monaco, Aniello Anastasio, Valeria Vuoso, Giorgio Smaldone, Marco Baselice, Federico Capuano, Francesca Garofalo, Paolo Masi
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 15, p 2900 (2023)
مصطلحات موضوعية: Mytilus galloprovincialis, sous vide, semi-preserved food, sensory analysis, shelf life, seafood, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Giorgio Smaldone, Elvira Abollo, Raffaele Marrone, Cristian E. M. Bernardi, Claudia Chirollo, Aniello Anastasio, Santiago P. del Hierro
المصدر: BMC Veterinary Research, Vol 16, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
مصطلحات موضوعية: Anisakis, food safety, risk ranking tool, zoonotic risk, fish inspection, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Iolanda Venuti, Marina Ceruso, Giuseppe Palma, Giorgio Smaldone, Tiziana Pepe
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 3 (2021)
مصطلحات موضوعية: Freshwater fish, mtDNA, COI, fish frauds, nutritional composition, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Raffaele Marrone, Giorgio Smaldone, Rosa Luisa Ambrosio, Rossella Festa, Marina Ceruso, Antonio Chianese, Aniello Anastasio
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 10, Iss 1 (2021)
مصطلحات موضوعية: antimicrobial, lipid oxidation, colour, plant, vacuum, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Marta Gogliettino, Marco Balestrieri, Rosa Luisa Ambrosio, Aniello Anastasio, Giorgio Smaldone, Yolande T. R. Proroga, Rosalba Moretta, Ilaria Rea, Luca De Stefano, Bruna Agrillo, Gianna Palmieri
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2020)
مصطلحات موضوعية: antimicrobial packaging, antimicrobial peptide, shelf-life, spoilage microorganism, cytotoxicity, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Giorgio Smaldone, Raffaele Marrone, Lucia Vollano, Maria Francesca Peruzy, Carmela Maria Assunta Barone, Rosa Luisa Ambrosio, Aniello Anastasio
المصدر: Italian Journal of Food Safety, Vol 8, Iss 3 (2019)
مصطلحات موضوعية: ageing process, texture, meat maturation, tenderness, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Rosa Luisa Ambrosio, Giorgio Smaldone, Marika Di Paolo, Lucia Vollano, Marina Ceruso, Aniello Anastasio, Raffaele Marrone
المصدر: Animals, Vol 11, Iss 11, p 3060 (2021)
مصطلحات موضوعية: fatty acid profile, autochthonous breed, dry-cured meat products, local production, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Giorgio Smaldone, Stefano Capezzuto, Rosa Luisa Ambrosio, Maria Francesca Peruzy, Raffaele Marrone, Giacomo Peres, Aniello Anastasio
المصدر: Animals, Vol 11, Iss 5, p 1362 (2021)
مصطلحات موضوعية: animal welfare, poultry, stunning process, water bath, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Marina Ceruso, Celestina Mascolo, Pasquale De Luca, Iolanda Venuti, Elio Biffali, Rosa Luisa Ambrosio, Giorgio Smaldone, Paolo Sordino, Tiziana Pepe
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 3, p 580 (2021)
مصطلحات موضوعية: fish species authentication, mtDNA, mitogenomics, Dentex dentex, Sparidae, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Animals, Vol 10, Iss 10, p 1807 (2020)
مصطلحات موضوعية: semipreserved fish products, Anisakis spp., food safety, anchovies, sardines, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource