-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Natalia Szarek, Grażyna Jaworska, Paweł Hanus
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 7, p 1438 (2024)
مصطلحات موضوعية: enzymatic maceration, pressing yield, phenolic compounds, sugar content, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Grażyna Jaworska, Natalia Szarek, Paweł Hanus
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 23, p 8610 (2022)
مصطلحات موضوعية: celeriac juice, pectinase from Rhizopus sp., antioxidant activity, phenolic compounds, physicochemical studies, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mariusz Witczak, Grażyna Jaworska, Teresa Witczak
المصدر: Potravinarstvo, Vol 14, Pp 774-780 (2020)
مصطلحات موضوعية: apple, inulin, antioxidant, activity, sensory, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Karolina Pycia, Krzysztof Gęsiński, Grażyna Jaworska, Bożena Barczak
المصدر: Journal of Central European Agriculture, Vol 20, Iss 2, Pp 626-635 (2019)
مصطلحات موضوعية: colour, quinoa, rheological properties, starch, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://jcea.agr.hr/articles/773673_Comparative_analysis_of_selected_physicochemical_properties_of_quinoa_(Chenopodium_quinoa_Willd_)_maize_wheat_and_potato_s_en.pdf; https://doaj.org/toc/1332-9049
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Marta Jańczak-Pieniążek, Jan Buczek, Joanna Kaszuba, Ewa Szpunar-Krok, Dorota Bobrecka-Jamro, Grażyna Jaworska
المصدر: Applied Sciences, Vol 10, Iss 20, p 7104 (2020)
مصطلحات موضوعية: hybrid wheat, rheological properties, bread-making quality, N fertilisation, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Greta Adamczyk, Magdalena Krystyjan, Grażyna Jaworska
المصدر: Polymers, Vol 12, Iss 2, p 321 (2020)
مصطلحات موضوعية: starch, plant fiber, pasting properties, flow curves, anti-thixotropy and thixotropy, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Karolina Pycia, Ireneusz Kapusta, Grażyna Jaworska
المصدر: Molecules, Vol 24, Iss 16, p 2936 (2019)
مصطلحات موضوعية: walnut, maturity, antioxidant properties, polyphenols, tocopherols, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 2, Iss 2, Pp 238-253 (2013)
مصطلحات موضوعية: mushrooms, Lactarius deliciosus, frying, antioxidant activity, proximate composition, sensory propertie, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Grażyna Jaworska, Tadeusz Grega, Emilia Bernás, Jacek Domagala, Marek Sady
المصدر: Food Technology and Biotechnology, Vol 51, Iss 2, Pp 266-277 (2013)
مصطلحات موضوعية: orange, whey, beverages, antioxidants, vitamins, sensory analysis, Biotechnology, TP248.13-248.65, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10
المؤلفون: Grażyna Jaworska, Emilia Bernaś
المصدر: Journal of the Science of Food and Agriculture. 101:4099-4107
مصطلحات موضوعية: Mushroom, Nutrition and Dietetics, Plant Extracts, Blanching, Agaricus, fungi, Color, food and beverages, Sodium metabisulfite, Orange (colour), Fungal Proteins, chemistry.chemical_compound, chemistry, Color changes, Polyphenol, Food Preservation, Onions, Food Preservatives, Browning, Sulfites, Food science, Agronomy and Crop Science, Agaricus bisporus, Food Science, Biotechnology