-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Duijsens, D., Staes, E., Segers, M., Michels, D., Pälchen, K., Hendrickx, M.E., Verkempinck, S.H.E., Grauwet, T.
المصدر: In Food Chemistry 1 October 2024 454
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Duijsens, D., Alfie Castillo, A.I., Verkempinck, S.H.E., Pälchen, K., Hendrickx, M.E., Grauwet, T.
المصدر: In Food Chemistry 15 October 2023 423
-
3دورية أكاديميةHPLC-CAD method to quantify lipolysis products from plant-based oils rich in unsaturated fatty acids
المؤلفون: Guevara-Zambrano, J.M., Michels, D., Verkempinck, S.H.E., Infantes-Garcia, M.R., Hendrickx, M.E., Van Loey, A.M., Grauwet, T.
المصدر: In Journal of Food Composition and Analysis August 2023 121
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Guevara-Zambrano, J.M., Verkempinck, S.H.E., Muriithi, B., Duijsens, D., Hendrickx, M.E., Loey, A.M. Van, Grauwet, T.
المصدر: In Food Hydrocolloids April 2023 137
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Duijsens, D., Pälchen, K., De Coster, A., Verkempinck, S.H.E., Hendrickx, M.E., Grauwet, T.
المصدر: In Food Research International August 2022 158
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Guevara-Zambrano, J.M., Verkempinck, S.H.E., Hernandez-Ruiz, L., Infantes-Garcia, M.R., Hendrickx, M.E., Van Loey, A.M., Grauwet, T.
المصدر: In Food Chemistry 15 July 2022 382
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Verkempinck, S.H.E., Duijsens, D., Michels, D., Guevara-Zambrano, J.M., Infantes-Garcia, M.R., Pälchen, K., Grauwet, T.
المصدر: In Food Research International June 2022 156
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Verkempinck, S.H.E., Guevara-Zambrano, J.M., Infantes-Garcia, M.R., Naranjo, M.C., Soliva-Fortuny, R., Elez-Martínez, P., Grauwet, T.
المصدر: In Food Bioscience April 2022 46
-
9دورية أكاديمية
المصدر: In Food Hydrocolloids March 2022 124 Part A
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Infantes-Garcia, M.R. *, Verkempinck, S.H.E., Guevara-Zambrano, J.M., Hendrickx, M.E., Grauwet, T. *
المصدر: In Journal of Food Composition and Analysis September 2021 102