-
1دورية أكاديمية
المصدر: Gels, Vol 8, Iss 11, p 694 (2022)
مصطلحات موضوعية: emulsifier, fat substitute, mixed gel, oil structuring, starch, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Graziele Grossi Bovi Karatay, Ana Paula Rebellato, Caroline Joy Steel, Miriam Dupas Hubinger
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 16, p 2484 (2022)
مصطلحات موضوعية: pulses, saturated fat alternatives, bakery products, reformulation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Graziele Grossi Bovi Karatay, Andrêssa Maria Medeiros Theóphilo Galvão, Miriam Dupas Hubinger
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 11, p 1588 (2022)
مصطلحات موضوعية: pulses, emulsifier, stabilizers, oil structuring, HIPE, aquafaba, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4
المؤلفون: Andrêssa Maria Medeiros Theóphilo Galvão, Eliana Marcela Vélez-Erazo, Graziele Grossi Bovi Karatay, Guilherme de Figueiredo Furtado, Danilo C. Vidotto, Guilherme M. Tavares, Míriam Dupas Hubinger
المصدر: Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects. 653:129993
مصطلحات موضوعية: Colloid and Surface Chemistry
-
5
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 11; Pages: 1588
مصطلحات موضوعية: Health (social science), Plant Science, Health Professions (miscellaneous), Microbiology, pulses, emulsifier, stabilizers, oil structuring, HIPE, aquafaba, Food Science
وصف الملف: application/pdf