-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Junpeng Zhang, Xiaomeng Wu, Jinghong Zhao, Xutong Ma, M. Safian Murad, Guangqing Mu
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 1, Pp 40-61 (2024)
مصطلحات موضوعية: differential casein composition, peptidome comparison, function effect, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Siyi Li, Linjie Guo, Jinhong Gu, Guangqing Mu, Yanfeng Tuo
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 8, Pp 4502-4515 (2023)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, physicochemical property, safety, Soybean paste, volatile compound, yeast, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xudong Lin, Zhiqi Cao, Jiaxin Zhang, Guangqing Mu, Shujuan Jiang
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 13, p 2120 (2024)
مصطلحات موضوعية: soy milk, yogurt, texture characteristics, transglutaminase (TG), physicochemical properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yunpeng Xu, Hongxin Wang, Guangqing Mu, Xuemei Zhu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100911- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cow milk allergy, αS-casein, Lactobacillus plantarum, Label-free, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiang Yu, Mengying Sun, Shilong Jiang, Chuqi Jiang, Guangqing Mu, Yanfeng Tuo
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 5, p 641 (2024)
مصطلحات موضوعية: hypertension, ACE inhibitory peptide, fermented milk, gut microbiota, SCFAs, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lu Feng, Jinhong Gu, Linjie Guo, Guangqing Mu, Yanfeng Tuo
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 11, Iss 2, Pp 940-952 (2023)
مصطلحات موضوعية: broad bean paste, fermentation, lactic acid bacteria, safety evaluation, yeast, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Rui Zhang, Xudong Lin, Ying Song, Yanfeng Tuo, Guangqing Mu, Shujuan Jiang
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 107, Iss , Pp 105636- (2023)
مصطلحات موضوعية: Lactiplantibacillus plantarum, Constipation, Short-chain fatty acids, Gut microbiota, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mengyuan ZHANG, Qianyi WANG, Xueli PU, Yanfeng TUO, Guangqing MU, Shujuan JIANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 22, Pp 105-110 (2022)
مصطلحات موضوعية: whey protein concentrate, egg white protein, composite film, barrier properties, mechanical properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Arong Wang, Panpan Li, Fenglian Ma, Xinling Li, Guangqing Mu, Yanfeng Tuo
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 102, Iss , Pp 105435- (2023)
مصطلحات موضوعية: Mixed Lactobacillus, Intestinal barrier function, Serotonin, NF-κB, 5-HT7R, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Siyi Li, Xue Du, Lu Feng, Guangqing Mu, Yanfeng Tuo
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 12, Pp 6458-6470 (2021)
مصطلحات موضوعية: biogenic amine, correlation analysis, degrading ability, Microbial diversity, soybean paste fermentation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177