-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Gao, Chao Xu, Guifang Tian, Yue Hong Ji, Faizan A. Sadiq, Ke Wang, Yaxin Sang
المصدر: eFood, Vol 5, Iss 3, Pp n/a-n/a (2024)
مصطلحات موضوعية: cellulose degradation, metabolomics, mixed‐culture fermentation, pears, stone cell, Food processing and manufacture, TP368-456, Toxicology. Poisons, RA1190-1270
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2666-3066
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yachun Chen, Guifang Tian, Liwen Wang, Yaxin Sang, Jilu Sun
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100740- (2023)
مصطلحات موضوعية: Mactra veneriformis, Tropomyosin, Ultrasound, High temperature-pressure, Structure, Allergenicity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xingbin Yang, Xin Liu, Guifang Tian, Hongbao Li
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: gut microbiota, dietary intakes, microecological homeostasis, bioactive ingredients, gastrointestinal health, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoying CHEN, Guifang TIAN, Zhihui CHEN, Yaxin SANG, Jilu SUN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 6, Pp 420-428 (2022)
مصطلحات موضوعية: shellfish, protein, physical modification, enzymatic modification, functional properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueyao Wang, Guifang Tian, Kemin Mao, Bimal Chitrakar, Zhongxuan Wang, Jie Liu, Xinzhong Bai, Yaxin Sang, Jie Gao
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: scallop, volatile flavor compounds, free amino acid, HS-GC-IMS, electronic nose, electronic tongue, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenyi Deng, Guifang Tian, Zhongxuan Wang, Kemin Mao, Xiaohan Liu, Qiuyue Ding, Yaxin Sang, Jie Gao
المصدر: Aquaculture Reports, Vol 25, Iss , Pp 101193- (2022)
مصطلحات موضوعية: HS-GC-IMS, Ruditapes philippinarum, VOCs, Lipid oxidation, Off-flavor, Aquaculture. Fisheries. Angling, SH1-691
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaohan Liu, Kemin Mao, Yaxin Sang, Guifang Tian, Qiuyue Ding, Wenyi Deng
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: ultrahigh pressure, myofibrillar protein, scallop mantle, in vitro digestibility, structural properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiuyue Ding, Guifang Tian, Xianghong Wang, Wenyi Deng, Kemin Mao, Yaxin Sang
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 79, Iss , Pp 105770- (2021)
مصطلحات موضوعية: Ultrasonic treatment, Scallop mantle protein, Structural properties, Functional properties, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Feilong Yang, Huijuan Zhang, Guifang Tian, Wenbo Ren, Juan Li, Hang Xiao, Jinkai Zheng
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
مصطلحات موضوعية: citrus oil, components, physicochemical properties, cleaning ability, antimicrobial activity, molecular distillation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mingyue Xu, Guifang Tian, Chengying Zhao, Aftab Ahmad, Huijuan Zhang, Jinfeng Bi, Hang Xiao, Jinkai Zheng
المصدر: International Journal of Analytical Chemistry, Vol 2017 (2017)
مصطلحات موضوعية: Analytical chemistry, QD71-142
وصف الملف: electronic resource