-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Watanabe, Seiya, Ren, Jianhua, Tabata, Isao, Hirogaki, KazumasaAff2, IDs00396024052489_cor4
المصدر: Colloid and Polymer Science: Kolloid-Zeitschrift und Zeitschrift für Polymere. 302(6):971-977
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Purwanti, NanikAff1, Aff2, IDs11947023031988_cor1, Mulcahy, Shane, Murphy, Eoin G.Aff1, IDs11947023031988_cor3
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. 17(5):1278-1293
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Guo, Jia, Zhang, Hanlu, Zhao, Yixuan, Hao, Xiaoxu, Liu, Yu, Li, Suhong, Wu, Rina
المصدر: Toxins; Jun2024, Vol. 16 Issue 6, p256, 22p
مصطلحات موضوعية: BACILLUS (Bacteria), HEAT stability in proteins, NUCLEOTIDE synthesis, FOOD contamination, AFLATOXINS, PARAOXONASE
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 5, Pp 2721-2732 (2024)
مصطلحات موضوعية: diafiltration, micellar casein isolate, partitioning, heat stability, β-casein, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Rasul, Faiz, You, Dawei, Jiang, Ying, Liu, Xiangjian, Daroch, Maurycy
المصدر: Applied Microbiology & Biotechnology; 3/21/2024, Vol. 108 Issue 1, p1-15, 15p
مصطلحات موضوعية: HEAT stability in proteins, CYANOBACTERIA, THERMOPHILIC bacteria, GENETIC engineering, HOT springs, MOLECULAR biology
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Joshi, Rutvi, Sutariya, Suresh G., Salunke, Prafulla
المصدر: Foods; Mar2024, Vol. 13 Issue 5, p690, 18p
مصطلحات موضوعية: HYALURONIC acid, SKIM milk, HEAT stability in proteins, MOLECULAR weights, RHEOLOGY (Biology), FOOD additives
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hasan, Khomaini, Ulfah, Maria, Nurhayati, Niknik, Sabbathini, Gabriela Christy, Wulandari, Sri Rezeki, Eka Perdana Putra, I. Gede, Helianti, Is
المصدر: HAYATI: Journal of Biosciences; Mar2024, Vol. 31 Issue 2, p348-356, 9p
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Schmid, T., Leue-Rüegg, R., Müller, N.Aff1, IDs13197023057940_cor3
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 60(11):2772-2781
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Li, Guoqi, Hu, Li, Zhang, Kai, Hou, Sifan, Fan, JinpengAff1, IDs10971023061640_cor5
المصدر: Journal of Sol-Gel Science and Technology. 108(1):35-46
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 2, p263, 14p