-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Alam, MasudAff1, IDs11694024028458_cor1, Madhav, Deodhar Ankita, Dar, Basharat Nabi, Nanda, Vikas
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. :1-17
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wei, Kaidong, Hu, Xuan, Zheng, Xin, Li, GuangleiAff1, IDs1148302409842w_cor4, Li, Peng, Yuan, Jian, Xing, ChangruiAff1, IDs1148302409842w_cor7
المصدر: Food Biophysics. 19(3):585-597
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Abbasi, Arezoo, Varidi, Mohammad JavadAff1, IDs11694024026218_cor2, Varidi, MehdiAff1, IDs11694024026218_cor3
المصدر: Journal of Food Measurement and Characterization. 18(7):5956-5970
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Shams, Zahra, Allahdad, Zahra, Jaiswal, Lily, Salmieri, Stephane, Lacroix, MoniqueAff1, IDs13197023059097_cor5
المصدر: Journal of Food Science and Technology. 61(7):1383-1399
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Murtaza, Mian Shamas, Sameen, Aysha, Rehman, Abdur, Huma, Nuzhat, Hussain, Fatma, Hussain, Shahzad, Cacciotti, Ilaria, Korma, Sameh A., Ibrahim, Salam A., Yong Kun Ma
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems; 2024, p01-16, 16p
مصطلحات موضوعية: CHEDDAR cheese, FAT substitutes, HYDROCOLLOIDS, GUAR gum, DAIRY processing
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Russo Spena, Simona, Pasquino, Rossana, Grizzuti, Nino
المصدر: Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2575, 12p
مصطلحات موضوعية: LOCUST bean gum, GELATIN, FOOD industry, RHEOLOGY, MIXTURES, HYDROCOLLOIDS
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lapčíková, Barbora, Lapčík, Lubomír, Valenta, Tomáš, Neuwirth, Vojtěch
المصدر: Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 16, p2543, 20p
مصطلحات موضوعية: SCIENTIFIC literature, FOOD industry, HYDROCOLLOIDS, STEROLS, CHOCOLATE
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Alam, Masud, Dar, Basharat Nabi, Nanda, Vikas
المصدر: Journal of Texture Studies; Aug2024, Vol. 55 Issue 4, p1-16, 16p
مصطلحات موضوعية: SUGAR content of fruit, RHEOLOGY, BAKED products, CONSUMER preferences, HYDROCOLLOIDS
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Medina‐Torres, Luis, Nuñez‐Ramirez, Diola Marina, Cabrales‐Gonzalez, Angel Manuel, Manero, Octavio
المصدر: Journal of Food Process Engineering; Aug2024, Vol. 47 Issue 8, p1-10, 10p
مصطلحات موضوعية: CHEMICAL systems, FREQUENCY spectra, FOOD quality, QUALITY control, FOOD supply, HYDROCOLLOIDS, CARRAGEENANS
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Manoharan, Sanjay, Dubey, Praveen Kumar, Sharma, Maanas
المصدر: Journal of Food Process Engineering; Aug2024, Vol. 47 Issue 8, p1-16, 16p
مصطلحات موضوعية: EDIBLE coatings, FRENCH fries, FRIED food, PRODUCT quality, ENERGY industries, HYDROCOLLOIDS, XANTHAN gum, GUAR gum