-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Abdullah Kurt, Omer Said Toker, Mehmet Akbulut, Hacer Coklar, Duygu Ozmen, Yilmaz Ozcan, Said Reza Hosseini, Furkan Turker Saricaoglu, Guntac Demir, Mustafa Samil Argun
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 7, Pp 4952-4965 (2024)
مصطلحات موضوعية: gelatin extraction, gelling, mechanically deboning residues, rheology, texture, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Vahdettin SARIYEL, Ali AYGUN, Hacer COKLAR, Dogan NARINC, Mehmet AKBULUT
المصدر: Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 28, Iss 3, Pp 363-370 (2022)
مصطلحات موضوعية: coating, egg quality, gum arabic, storage, table eggs, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hacer Coklar, Mehmet Akbulut
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 35, Iss , Pp 166-174 (2017)
مصطلحات موضوعية: Mahonia aquifolium berries, Anthocyanins, Phenolic compounds, Solvent extraction, Polyphenol purification, DPPH, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hacer Coklar, Mehmet Akbulut, Iliasu Alhassan, Şeyma Kirpitci, Emine Korkmaz
المصدر: Acta Scientiarum Polonorum: Hortorum Cultus, Vol 17, Iss 5 (2018)
مصطلحات موضوعية: ABTS, anthocyanins, color parameters, DPPH, FRAP, wild apple, Biochemistry, QD415-436, Plant culture, SB1-1110, Science
وصف الملف: electronic resource
-
5
المؤلفون: Memnune Sengul, Hacer Unver, Elif Feyza Topdas, Mehmet Akbulut, Hacer Coklar, Bilal Yilmaz
المصدر: Journal of Food Processing and Preservation. 46
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6c3e403e3980d962cb6eb5ed5637ea9e
https://doi.org/10.1111/jfpp.16681 -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mehmet Akbulut, Hacer Çoklar, Ayşe Nur Bulut, Said Reza Hosseini
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 12, Iss 6, Pp 4372-4384 (2024)
مصطلحات موضوعية: anthocyanins, fermented black carrot juice, lactic acid fermentation, resveratrol, tannin, waste utilization, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
7
المؤلفون: Mehmet AKBULUT, Dogan NARINC, Hacer COKLAR, Ali AYGUN, Vahdettin SARIYEL
المصدر: Kafkas Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi.
مصطلحات موضوعية: General Veterinary
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1b91a9c215775a8fdee8e29f6b1654bc
https://doi.org/10.9775/kvfd.2022.27077 -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mehmet Akbulut, Nedim Tekçe, Hacer Çoklar
المصدر: Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 67 (2024)
مصطلحات موضوعية: Black carrot, fermented beverage, lactic acid fermentation, waste evaluation, quality parameters, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ayca Gülhan, Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
المصدر: Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 66 (2023)
مصطلحات موضوعية: Anthocyanin, crab apple, natural food colorant, Turkish delight, storage, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديميةThe Usability of Crab Apple (Malus floribunda) Anthocyanins as a Natural Colorant in Apple Marmalade
المؤلفون: Ayca Gülhan, Hacer Çoklar, Mehmet Akbulut
المصدر: Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 66 (2023)
مصطلحات موضوعية: anthocyanin, crab apple, marmalade, natural food colorant, storage, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource