-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jariyah, Achmad Wahyu Hidayat, Hadi Munarko
المصدر: Future Foods, Vol 9, Iss , Pp 100281- (2024)
مصطلحات موضوعية: Non-wheat flour biscuits, Sensory attributes, Rate-All-That-Apply, Emotional sensory mapping, Liking, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Angky Wahyu Putranto, Anugerah Dany Priyanto, Teti Estiasih, Widyasari Widyasari, Hadi Munarko
المصدر: Jurnal Ilmiah Rekayasa Pertanian dan Biosistem, Vol 10, Iss 1, Pp 39-48 (2022)
مصطلحات موضوعية: pre-heating, pulsed electric field, susu pasteurisasi, waktu optimal, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Amerta Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 82-90 (2022)
مصطلحات موضوعية: karagenan, sodium tripolyphosphate, mineral mikro, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Food Technology and Biotechnology, Vol 59, Iss 3, Pp 295-305 (2021)
مصطلحات موضوعية: germinated brown rice, IPB 3S rice variety, membrane reactor, γ-aminobutyric acid, γ-oryzanol, Biotechnology, TP248.13-248.65, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hadi Munarko, Azis Boing Sitanggang, Feri Kusnandar, Slamet Budijanto
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 336-343 (2020)
مصطلحات موضوعية: antioxidant, brown rice, fatty acid, indonesia, pasting properties, phytochemicals, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Hadi Munarko, Sugiyono
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 30, Iss 1, Pp 20-27 (2019)
مصطلحات موضوعية: cassava, color, crispness, expansion ratio, rengginang, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7
المؤلفون: Hadi Munarko, Slamet Budijanto, Azis Boing Sitanggang, Feri Kusnandar
المصدر: JURNAL PANGAN. 30:187-198
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fd6aef92eb7aa72619ddba3b92f26970
https://doi.org/10.33964/jp.v30i3.534 -
8
المؤلفون: Muhammad Alfid Kurnianto, Hadi Munarko
المصدر: Jurnal Kelautan dan Perikanan Terapan (JKPT). 5
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c7089ce7c08ed0c9ca847bb6b69a2d0a
https://doi.org/10.15578/jkpt.v5i1.10970 -
9
المؤلفون: Feri Kusnandar, Azis Boing Sitanggang, Slamet Budijanto, Hadi Munarko
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. 56:4540-4548
مصطلحات موضوعية: Antioxidant, Chemistry, Germination, medicine.medical_treatment, medicine, Brown rice, Food science, γ oryzanol, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
10
المؤلفون: Muhammad Alfid Kurnianto, Rahmawati Rahmawati, Hadi Munarko
المصدر: Jurnal Teknologi Pangan. 16
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9d9da1a8bbe5e408e6020c3d84f6973d
https://doi.org/10.33005/jtp.v16i1.3033