-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuanwei SHI, Haijun CHANG, Yu HU, Zhaoying BO, Wenbin ZHOU, Chunhong TANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 50-57 (2024)
مصطلحات موضوعية: portulaca oleracea extracts, myofibrillar proteins, gelation properties, emulsification properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yalan TAN, Yi YANG, Ailing XIE, Yan DAI, Haijun CHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 373-378 (2023)
مصطلحات موضوعية: roman pink, shell egg, packaging, freshness, foam-based cushioning packaging, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Haijun Chang, Yu Hu, Yuanwei Shi, Jie Xiong, Zhaoying Bo
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 10, p 1447 (2024)
مصطلحات موضوعية: Gnaphalium affine extract (GAE), tea polyphenols (TP), myofibrillar proteins (MPs), oxidation, gel properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan DAI, Zhiyong JIANG, Liya LIU, Guoxing CAI, Jing ZHANG, Haijun CHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 413-421 (2023)
مصطلحات موضوعية: electrohydrodynamic processing technology, non-thermal processing, micron/nano, 3d printing, future food, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan DAI, Dehui CHEN, Zhonghong LIU, Yun LU, Jing ZHANG, Haijun CHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 8, Pp 495-501 (2023)
مصطلحات موضوعية: shell egg, freshness, evaluation methods, influence factors, deterioration, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dehui CHEN, Huanxing DU, Shanhai LI, Qin LEI, Jing ZHANG, Haijun CHANG, Yan DAI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 7, Pp 337-342 (2023)
مصطلحات موضوعية: roman pink shell eggs, storage temperature change, low temperature, freshness, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Haijun CHANG, Zhaoying BO, Wenbin ZHOU, Li WU, Jiake LÜ
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 4, Pp 32-40 (2023)
مصطلحات موضوعية: ferulic acid (fa), myofibrillary proteins (mps), oxidation, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan DAI, Bing YANG, Wenming JIANG, Wentian LI, Huanxing DU, Jing ZHANG, Haijun CHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 18, Pp 359-364 (2022)
مصطلحات موضوعية: storage temperature, time changes, shell eggs, freshness, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yan DAI, Ying YUAN, Jing ZHANG, Xiaoli REN, Pengxi LI, Haijun CHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 7, Pp 35-42 (2022)
مصطلحات موضوعية: 3d printing, modern food industry, batch production, cultured meat, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie XIONG, Zhaoying BO, Haijun CHANG, Wenbin ZHOU, Jianfei ZHU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 3, Pp 72-80 (2022)
مصطلحات موضوعية: gnaphalium affine extract (gae), myofibrillar proteins (mps), oxidation, interaction, physical and chemical properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306