-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Ling-Hui Kong, Zhong-liang Hu, Yan-Ping Li, Han-Jun Ma
المصدر: Arabian Journal of Chemistry, Vol 16, Iss 4, Pp 104574- (2023)
مصطلحات موضوعية: Sodium bicarbonate, Myofibrillar protein, Reduced-salt, Texture properties, Mobility, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Xue-Yan Shang, Yan-Ping Li, Han-Jun Ma
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 89, Iss , Pp 106150- (2022)
مصطلحات موضوعية: Ultrasound, Sodium bicarbonate, Relaxation time, Textural properties, Microstructure, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhong-Wei Wu, Xiao-Li Zou, Peng-Lei Yao, Zhuang-Li Kang, Han-Jun Ma
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 24, p 8853 (2022)
مصطلحات موضوعية: sodium bicarbonate, myofibrillar protein, texture, dynamic rheology, low-field nuclear magnetic resonance, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Xue-Yan Shang, Yan-Ping Li, Han-Jun Ma
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 21, p 7493 (2022)
مصطلحات موضوعية: ultrasound, sodium bicarbonate, myofibrillar protein, hydrophobicity, Zeta potential, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Li-Peng Wei, Yan-Ping Li, Chun-Yan Wang, Zhuang-Li Kang, Han-Jun Ma
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 22, Iss 1, Pp 1492-1500 (2019)
مصطلحات موضوعية: high pressure, temperature, gel properties, rheological, secondary structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Xiang Li, Han-Jun Ma
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 15, Iss 1, Pp 75-80 (2017)
مصطلحات موضوعية: Water holding capacity, Raman spectroscopy, pork meat, secondary structure, water structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Ming-Ming Zhu, Ze-Yu Peng, Sen Lu, Hong-Ju He, Zhuang-Li Kang, Han-Jun Ma, Sheng-Ming Zhao, Zheng-Rong Wang
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 1, p 26 (2019)
مصطلحات موضوعية: pork longissimus dorsi muscle, thawing, physicochemical properties, differential scanning calorimetry, dynamic rheological property, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8
المؤلفون: Yan‐ping Li, Rong Bai, Liang Feng, Zhuang‐Li Kang, Gui‐hua Xu, Han‐Jun Ma
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. 57:6399-6408
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
9
المؤلفون: Jing‐jie Xie, Xiao‐Li Zou, Yan‐ping Li, Zhuang‐Li Kang, Han‐jun Ma
المصدر: International Journal of Food Science & Technology. 57:2459-2466
مصطلحات موضوعية: Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
10
المؤلفون: Zhuang-Li Kang, Jing-jie Xie, Zhong-liang Hu, Yan-ping Li, Han-Jun Ma
المصدر: Food Hydrocolloids. 142:108775
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science