-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiping HAN, Hongfang JI, Ying ZHANG, Dandan LI, Lingwen ZHANG, Hanjun MA
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 84-90 (2024)
مصطلحات موضوعية: cold plasma, gluten, power, chicken, gel properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengming Zhao, Yu Liu, Liu Yang, Yanyan Zhao, Mingming Zhu, Hui Wang, Zhuangli Kang, Hanjun Ma
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101341- (2024)
مصطلحات موضوعية: Myofibrillar protein, Low-frequency alternating magnetic fields, CaCl2, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongfang Ji, Dandan Li, Lingwen Zhang, Manjie Li, Hanjun Ma
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: atmospheric pressure plasma jet, discharge power, wheat starch, physicochemical properties, structure, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lu Bai, Sheng Geng, Yingxuan Zhou, Hanjun Ma, Benguo Liu
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 104, Iss , Pp 106807- (2024)
مصطلحات موضوعية: Okra seed protein, Nanoemulsion, Ultrasonic homogenization, Response surface methodology, Process optimization, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingru WANG, Hongju HE, Yadong ZHU, Hui WANG, Hanjun MA, Fusheng CHEN, Shengming ZHAO, Haijuan NAN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 312-317 (2023)
مصطلحات موضوعية: near-infrared, meat adulteration, pea protein, hyperspectral imaging, partial least squares, rapid detection, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Sheng Geng, Yuan Yuan, Xinying Jiang, Ruhua Zhang, Hanjun Ma, Guizhao Liang, Benguo Liu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100458- (2023)
مصطلحات موضوعية: Dihydromyricetin, Pickering nano-emulsion, High-amylose corn starch, Composite particle, Characterization, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Sheng Zhang, Sheng Geng, Yuzhong Shi, Hanjun Ma, Benguo Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 16, Iss , Pp 100513- (2022)
مصطلحات موضوعية: Tartary buckwheat, Pickering high internal phase emulsion, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Liping Guo, Suli Wang, Sergiy Melnychuk, Hanjun Ma
المصدر: Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 16, Iss 3 (2022)
مصطلحات موضوعية: vitamin d3, offspring pigs, longissimus dorsi muscle, meat quality, chemical composition, Agriculture, Technology
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengming Zhao, Zhao Li, Yu Liu, Yanan Zhao, Xiaorui Yuan, Zhuangli Kang, Mingming Zhu, Hanjun Ma
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100320- (2022)
مصطلحات موضوعية: High-pressure processing, Artemisia sphaerocephala Krasch gum, Protein conformation, Water distribution, Gel properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hongfang Ji, Ping Yang, Lingwen Zhang, Xuefei Wang, Xinxin Li, Hanjun Ma, Fusheng Chen
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 19, Iss 1, Pp 21-32 (2021)
مصطلحات موضوعية: inulin with different chain-length, pasting properties, texture, rheological property, sweet potato starch, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource