-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Kye Man Cho, Hee Yul Lee, Su Cheol Kim, Young Min Lee, Du Hyun Kim, Du Yong Cho, Jin Hwan Lee
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 14, Pp e34341- (2024)
مصطلحات موضوعية: Ginseng sprouts, Aging process, Amino acid, Beneficial factor, Ginsenoside, Phenolic, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee Yul Lee, Md. Azizul Haque, Du Yong Cho, Jong Bin Jeong, Ji Ho Lee, Ga Young Lee, Mu Yeun Jang, Jin Hwan Lee, Kye Man Cho
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101101- (2024)
مصطلحات موضوعية: Doenjang, Metagenome, Microbial diversity, Free amino acids, Volatile flavor compounds, Isoflavones, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee Yul Lee, Du Yong Cho, Du Hyun Kim, Jong-Hwan Park, Jong Bin Jeong, Se Hyeon Jeon, Ji Ho Lee, Eun Jeong Ko, Kye Man Cho, Jin Hwan Lee
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 5, p 612 (2024)
مصطلحات موضوعية: mountain-cultivated ginseng, organ, maturation time, metabolite, antioxidant, leaves, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Kye Man Cho, Young Min Lee, Hee Yul Lee, Jin Hwan Lee
المصدر: Agronomy, Vol 13, Iss 12, p 2914 (2023)
مصطلحات موضوعية: yellow soybean, nutritional metabolite, isoflavone, antioxidant, DNA protection, Daepung cultivar, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ji Ho Lee, Du Yong Cho, Kyeong Jin Jang, Jong Bin Jeong, Ga Young Lee, Mu Yeun Jang, Ki Ho Son, Jin Hwan Lee, Hee Yul Lee, Kye Man Cho
المصدر: Plants, Vol 12, Iss 20, p 3640 (2023)
مصطلحات موضوعية: ethephon, soybean leaf, water-soluble vitamin, isoflavone, digestive enzymatic inhibition activity, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee Yul Lee, Du Yong Cho, Jea Gack Jung, Min Ju Kim, Jong Bin Jeong, Ji Ho Lee, Ga Young Lee, Mu Yeun Jang, Jin Hwan Lee, Md Azizul Haque, Kye Man Cho
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 8, p 3516 (2023)
مصطلحات موضوعية: doenjang, physicochemical, bacterial diversity, isoflavone, antioxidant activity, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee Yul Lee, Eun-Jin Kim, Du Yong Cho, Jea Gack Jung, Min Ju Kim, Jin Hwan Lee, Wanil Kim, Sang Soo Kang, Kye Man Cho, Dawon Kang
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 7, p 1715 (2023)
مصطلحات موضوعية: food, inner beauty, panax, skin aging, ultraviolet rays, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jin Hwan Lee, Su Cheol Kim, Hee Yul Lee, Du Yong Cho, Jea Gack Jung, Dawon Kang, Sang Soo Kang, Kye Man Cho
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 86, Iss , Pp 104668- (2021)
مصطلحات موضوعية: Mountain-cultivated ginseng sprout, Aging, Fermentation, Ginsenoside, Antioxidant, Anti-inflammatory, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee Yul Lee, Du Yong Cho, Kyeong Jin Jang, Jin Hwan Lee, Jea Gack Jung, Min Ju Kim, Jong Bin Jeong, Md. Azizul Haque, Kye Man Cho
المصدر: Fermentation, Vol 8, Iss 10, p 525 (2022)
مصطلحات موضوعية: isoflavone-enriched soybean leaf, Lactiplantibacillus plantarum, Levilactobacillus brevis, solid fermentation, γ-aminobutyric acid, isoflavone, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hee Yul Lee, Jin Hwan Lee, Eui-Cheol Shin, Du Yong Cho, Jea Gack Jung, Min Ju Kim, Jong Bin Jeong, Dawon Kang, Sang Soo Kang, Kye Man Cho
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 14, p 4550 (2022)
مصطلحات موضوعية: mountain-cultivated ginseng, aging, lactic acid fermentation, ginsenosides, volatile flavor compounds, antioxidant, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource