-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Remington, B., Broekman, H.C.H., Blom, W.M., Capt, A., Crevel, R.W.R., Dimitrov, I., Faeste, C.K., Fernandez-Canton, R., Giavi, S., Houben, G.F., Glenn, K.C., Madsen, C.B., Kruizinga, A.K., Constable, A.
المصدر: In Food and Chemical Toxicology February 2018 112:97-107
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: van Bilsen, J.H.M., Ronsmans, S., Crevel, R.W.R., Rona, R.J., Przyrembel, H., Penninks, A.H., Contor, L., Houben, G.F.
المصدر: In Regulatory Toxicology and Pharmacology August 2011 60(3):281-289
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kruizinga, A.G., Briggs, D., Crevel, R.W.R., Knulst, A.C., Bosch, L.M.C. van den, Houben, G.F.
المصدر: In Food and Chemical Toxicology May 2008 46(5):1437-1443
-
4
المؤلفون: Remington, B.C., Westerhout, J., Meima, M.Y., Blom, W.M., Kruizinga, A.G., Wheeler, M.W., Taylor, S.L., Houben, G.F., Baumert, J.L.
المصدر: Food and Chemical Toxicology, 139
مصطلحات موضوعية: FoodLabeling, Minimal eliciting dose distribution, Mustard, Walnut, Threshold, Analytical parameters, Celery, Allergic reaction, Shrimp, Milk, Peanut, Cashew nut, Trend study, Wheat, Lupin, Egg, Soy food, Prediction, Fish meal, Hazelnut, Model averaging, Risk assessment, Sesame
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::697ae1646061a696154dded150d8d3c4
http://resolver.tudelft.nl/uuid:21a3d57f-bb55-4fd1-8430-db31c8b12a7e -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Spanjersberg, M.Q.I., Kruizinga, A.G., Rennen, M.A.J., Houben, G.F.
المصدر: In Food and Chemical Toxicology 2007 45(1):49-54
-
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7
المؤلفون: Blom, W.M., Remington, B.C., Baumert, J.L., Bucchini, L., Crépet, A., Crevel, R.W.R., Madsen, C.B., Taylor, S.L., Houben, G.F., Kruizinga, A.G.
المصدر: Food and Chemical Toxicology, 125, 413-421
مصطلحات موضوعية: Allergen management, Reference amount, digestive, oral, and skin physiology, Food allergy, Food consumption percentile, Deterministic risk assessment, Probabilistic risk assessment
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6dfb67c77046bb52903c35c4e72e57af
http://resolver.tudelft.nl/uuid:a2fc344d-e458-4b7a-99ad-47c48e0f62dd -
8
المؤلفون: Westerhout, J., Baumert, J.L., Blom, W.M., Allen, K.J., Ballmer-Weber, B., Crevel, R.W.R., Dubois, A.E.J., Fernández-Rivas, M., Greenhawt, M.J., Hourihane, J.O., Koplin, J.J., Kruizinga, A.G., Le, T.M., Sampson, H.A., Shreffler, W.G., Turner, P.J., Taylor, S.L., Houben, G.F., Remington, B.C.
المصدر: Journal of Allergy and Clinical Immunology, 1290-1309
مصطلحات موضوعية: No observed adverse effect level–lowest observed adverse effect level derivation, Double-blind, placebo-controlled food challengeeliciting dose, Risk management, Threshold, Food allergy, Food challenge, Decision-making process, Risk assessment
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::89f407cb01281acaa02460b5d472733d
http://resolver.tudelft.nl/uuid:9c160ad4-77e6-4f20-947d-6bce557fe214 -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Meima, M.Y., Meijerink, M., Bijlsma, S., Dijkstra, G., Kuijpers, M.J. Campmans, Stevens, C.L., Barth, I., Oldenburg, B., van Schaik, F.D., Westerhout, J., Houben, G.F.
المصدر: In Toxicology Letters 1 September 2022 368 Supplement:S157-S157
-
10دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل.