-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinquan ZHANG, Qinfei WANG, Ruona WU, Houmei YU, Liming LIN, Yong SONG, Zhenwen ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 1, Pp 72-79 (2024)
مصطلحات موضوعية: cassava tender shoots, pickled vegetables, sensory evaluation, index of nutritional quality evaluation, principal component analysis evaluation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinfei WANG, Houmei YU, Ruona WU, Liming LIN, Wanbi TAN, Zhenwen ZHANG, Xianyue YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 23, Pp 229-237 (2023)
مصطلحات موضوعية: edible cassava flour, fatty acid determination, storage, gas chromatography (gc), gas chromatography-mass spectrometry (gc-ms), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Liming LIN, Qinfei WANG, Houmei YU, Huan XU, Zhenwen ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 1-8 (2022)
مصطلحات موضوعية: edible cassava, freezing temperature, non-targeted metabolomics, differential metabolites, freezing characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Qinfei WANG, Liming LIN, Zhenwen ZHANG, Houmei YU, Huan XU, Xianyue YANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 271-278 (2022)
مصطلحات موضوعية: sweet cassava root, cassava flour, cassava product, cyanogenic glycosides, hplc-elsd, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306