-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zh. Medeubayeva, A. Tayeva, I. M. Chernukha, B. Rskeldiyev, D. Tlevlessova, A. Kapbasova
المصدر: Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 2, Pp 62-74 (2023)
مصطلحات موضوعية: redcurrant powder, flaxseed meal, surface response method, Technology (General), T1-995
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: E. V. Kryuchenko, I. M. Chernukha, Yu. A. Kuzlyakina, V. S. Zamula
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 4, Pp 218-228 (2022)
مصطلحات موضوعية: allergens, allergen control, meat products, questionnaire survey, pcr, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: V. A. Pchelkina, I. M. Chernukha, I. A. Korotkiy, N. A. Ilyin
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 4, Pp 265-272 (2022)
مصطلحات موضوعية: pigs, histology, white adipocytes, beige adipocytes, localization, morphometry, raman spectroscopy, fatty acid composition, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 4, Pp 76-81 (2022)
مصطلحات موضوعية:
"protepsin, proteolytic enzyme, drug activity, temperature effect, microstructure, Technology (General), T1-995 وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: I. M. Chernukha, M. A. Nikitina, M. A. Aslanova, A. T. Qusay
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 3, Pp 164-176 (2022)
مصطلحات موضوعية: nutrition, functional foods, gerodietetics, knowledge base, nutritional diseases, clustering, dendrogram, simulation, tree structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: V. A. Pchelkina, I. M. Chernukha, L. V. Fedulova, N. A. Ilyin
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 2, Pp 97-111 (2022)
مصطلحات موضوعية: raman spectroscopy, nondestructive analysis, meat quality, meat products, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديميةMethodology for the identification of bioactive and marker peptides in the organs of cattle and pigs
المؤلفون: D. V. Khvostov, N. L. Vostrikova, I. M. Chernukha
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 2, Pp 118-124 (2022)
مصطلحات موضوعية: bioactive peptides, biomarkers, aortas, hearts, proteomics, lc–ms/ms, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Y. M. UZAKOV, A. N. YESSENGAZIYEVA, L. A. KAIMBAYEVA, I. M. CHERNUKHA, M. A-A. KALDARBEKOVA, M. O. KOZHAHIEVA
المصدر: Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 2, Pp 97-101 (2022)
مصطلحات موضوعية:
enzyme "protepsin, second-grade beef, ph of meat, moisture binding ability of meat, Technology (General), T1-995 وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: M. A. Nikitina, I. M. Chernukha
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 1, Pp 42-57 (2022)
مصطلحات موضوعية: nonparametric statistics, null and alternative hypotheses, type i error, type ii error, goodness-of-fit tests, tests for homogeneity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: M. Ahangaran, D. A. Afanasev, I. M. Chernukha, N. G. Mashentseva, M. Gharaviri
المصدر: Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 183, Iss 1, Pp 214-223 (2022)
مصطلحات موضوعية: legumes, cicer arietinum l., food and biological value, biological activity, fermentation, Biotechnology, TP248.13-248.65, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource