-
1دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Dairy Technology; Feb2024, Vol. 77 Issue 1, p71-80, 10p
مصطلحات موضوعية: OATS, WHEY protein concentrates, FLOUR, MILK proteins, INGREDIENT substitutions (Cooking), DRIED milk
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Southern, Joshua, Gonzalez, Guadalupe, Borgas, Pia, Poynter, Liam, Laponogov, Ivan, Zhong, Yoyo, Mirnezami, Reza, Veselkov, Dennis, Bronstein, Michael, Veselkov, Kirill
المصدر: Scientific Reports; 11/18/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-9, 9p
مصطلحات موضوعية: RECTAL cancer, CANCER patients, CANCER prognosis, INGREDIENT substitutions (Cooking), CELL metabolism
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Foster, Jack, Brintrup, Alexandra
المصدر: Scientific Reports; 11/1/2023, Vol. 13 Issue 1, p1-11, 11p
مصطلحات موضوعية: FOOD security, INGREDIENT substitutions (Cooking), CONSUMERS, ENVIRONMENTAL degradation, FOOD chemistry
-
4دورية
المؤلفون: BROOK, JESSICA
المصدر: Australian Gourmet Traveller; Dec2023, p55-62, 8p, 8 Color Photographs
مصطلحات موضوعية: SOUR cherry, INGREDIENT substitutions (Cooking), SIDE dishes (Cooking), BEETS, RADICCHIO
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Szyłak, Artur, Kostrzewa, Wiktoria, Bania, Jacek, Tabiś, Aleksandra
المصدر: Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 18, p3380, 7p
مصطلحات موضوعية: FOOD inspection, ADULTERATIONS, INGREDIENT substitutions (Cooking), FOOD adulteration
مصطلحات جغرافية: POLAND
-
6مؤتمر
المؤلفون: Santoso, Aman, Mahmudah, Siti Nur, Muntholib, Muntholib, Yahmin, Yahmin, Wijaya, Anugrah Ricky, Asrori, Muhammad Roy
المصدر: AIP Conference Proceedings; 2023, Vol. 2634 Issue 1, p1-8, 8p
مصطلحات موضوعية: TURMERIC, HAND sanitizers, ANTIBACTERIAL agents, COVID-19, INGREDIENT substitutions (Cooking), ETHANOL, STAPHYLOCOCCUS aureus
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Vasilaki, A., Mente, E., Fountoulaki, E., Henry, M., Nikoloudaki, C., Berillis, P., Kousoulaki, K., Nengas, I.
المصدر: Frontiers in Physiology; 2023, p1-14, 14p
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Scientia Agropecuaria; abr-jun2023, Vol. 14 Issue 2, p201-212, 12p
-
9دورية
المؤلفون: Garner, Christian Chase
المصدر: Cleaver Magazine; Fall2023, Issue 43, p1-4, 4p
مصطلحات موضوعية: BEEF products, CURRIES, COOKING, INGREDIENT substitutions (Cooking), FOOD, TABLEWARE
-
10دورية
المؤلفون: Curtis, Nina
المصدر: Total Food Service; Aug2024, Vol. 34 Issue 4, p54-105, 2p
مصطلحات موضوعية: COMPOUND annual growth rate, INGREDIENT substitutions (Cooking), COOKING, MEAT alternatives, FOOD service, COCONUT oil