-
1
المؤلفون: Idise, OE, Osabohien, E
المصدر: African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 38 (2010); 6329-6336
مصطلحات موضوعية: Berry wine, sugar, baker’s yeast, malo-lactic, fermentation
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=78975075580c::794bdaf1e3934e2dabf502e757d48b2f
https://www.ajol.info/index.php/ajb/article/view/92255 -
2
المؤلفون: Idise, OE, Ameh, JB, Yakubu, SE, Okuofu, CA
المصدر: African Journal of Biotechnology; Vol 9, No 22 (2010); 3303-3307
وصف الملف: application/pdf
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=78975075580c::87720b75cfadbdc32b5a2f021c7a000a
https://www.ajol.info/index.php/ajb/article/view/80661