-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mihaela Brumă (Călin), Iuliana Banu, Ina Vasilean, Leontina Grigore-Gurgu, Loredana Dumitrașcu, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 9, p 3640 (2024)
مصطلحات موضوعية: gluten-free composite flour, protein hydrolysis, rheological properties, muffins, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 6, p 1327 (2024)
مصطلحات موضوعية: egg proteins, proteolytic enzymes, hydrolysis degree, antioxidant activity, antigenic properties, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana Banu, Livia Patrașcu, Ina Vasilean, Loredana Dumitrașcu, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 13, Iss 5, p 3316 (2023)
مصطلحات موضوعية: muffins, fat reduction, proteins, rheological properties, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ina VASILEAN, Adrian CÎRCIUMARU, Maria GARNAI, Livia PATRAȘCU
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 42, Iss 2, Pp 95-108 (2018)
مصطلحات موضوعية: germination, legumes, antioxidant activity, monochromatic light, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ina Vasilean, Iuliana Aprodu, Maria Garnai, Valeriu Munteanu, Livia Patrașcu
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 7, p 1530 (2021)
مصطلحات موضوعية: enzyme hydrolysis, vegetable milk substitutes, rheological behavior, three-interval thixotropy test, antioxidant activity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Livia Patrascu, Iuliana Banu, Ina Vasilean, Iuliana Aprodu
المصدر: Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Animal Science and Biotechnologies, Vol 73, Iss 2, Pp 126-134 (2016)
مصطلحات موضوعية: germination, rheological behaviour, soy, sourdough, Animal culture, SF1-1100, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Iuliana Banu, Livia Patraşcu, Ina Vasilean, Georgiana Horincar, Iuliana Aprodu
المصدر: Applied Sciences, Vol 10, Iss 21, p 7635 (2020)
مصطلحات موضوعية: wheat, triticale, sourdough, rheological properties, Mixolab, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Livia PĂTRAŞCU, Ina VASILEAN, Petru ALEXE
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 38, Iss 2, Pp 32-42 (2014)
مصطلحات موضوعية: creep, compliance, viscosity, Burger’s model, k-carrageenan, tumbling time, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: IULIANA BANU, INA VASILEAN, IULIANA APRODU
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 35, Iss 2, Pp 94-105 (2011)
مصطلحات موضوعية: sourdough, mixed starter cultures, lactic acid bacteria, bread quality, sensory profile, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: INA VASILEAN, RODICA SEGAL, AIDA VASILE
المصدر: Annals of the University Dunarea de Jos of Galati. Fascicle VI: Food Technology, Vol 35, Iss 1, Pp 92-99 (2011)
مصطلحات موضوعية: exopolysaccharides, viscosity, syneresis, yogurt, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource