-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: J. Alphine, S. Maya, N. Ashok, K. M. Lucy, Indu V. Raj, K. Karthiayini, V. N. Vasudevan, J. Tony
المصدر: Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 54, Iss 3, Pp 744-754 (2023)
مصطلحات موضوعية: broiler ducks, intramuscular fat, kuttanad ducks, meat quality traits, sensory evaluation, Animal biochemistry, QP501-801, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Anila Babu, B. Bibin Becha, C. Jayakumar, Shibu Simon, Indu V. Raj, M.O. Kurien
المصدر: Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 51, Iss 2, Pp 142-145 (2020)
مصطلحات موضوعية: occurrence, vaginal hyperplasia, breed, age, Animal biochemistry, QP501-801, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: S.V. Bharathi, Indu V. Raj, K. M. Lucy, S. Maya, A. R. Sreeranjini, V.N. Vasudevan, C. Sunanda
المصدر: Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 50, Iss 2, Pp 117-121 (2019)
مصطلحات موضوعية: broiler chicken, skin, histology, Animal biochemistry, QP501-801, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: A. R. Sreeranjini, Indu V. Raj, N. Ashok, K. R. Harshan
المصدر: Journal of Veterinary and Animal Sciences, Vol 39, Iss 1, Pp 47-48 (2008)
مصطلحات موضوعية: scapula, anatomy, leopard, Animal biochemistry, QP501-801, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://www.jvas.in/public_html/upload/article_file/article_file_qxk4cq.pdf?t=qxk4cq; https://doaj.org/toc/0971-0701; https://doaj.org/toc/2582-0605
-
5
المؤلفون: S. V. Bharathi Indu V. Raj
المصدر: International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 10:309-315
مصطلحات موضوعية: Chemistry, Chicken feathers
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::da22ad9224309988bffdef3e41ad322e
https://doi.org/10.20546/ijcmas.2021.1007.033 -
6
المؤلفون: S. V. Bharathi Indu V. Raj
المصدر: International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 10:449-451
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_classification, Protein content, chemistry, Broiler, Chicken feathers, Food science, Layer (electronics), Amino acid
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ec625f7b914eed631761466d8223da3f
https://doi.org/10.20546/ijcmas.2021.1007.049