-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Adzran Che Mustapa, Zein Kallas, Charles Silande, Valérie Gagnaire, Gwénaël Jan, Laura López-Mas, Ingrid Aguiló-Aguayo
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101188- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant-based diets, Alternative protein, Theory of planned behavior, Purchase intention, Sensory analysis, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Matías, María José Rodríguez, Antonio Carrillo-Vico, Joan Casals, Sara Fondevilla, Claudia Mónika Haros, Justo Pedroche, Nieves Aparicio, Nieves Fernández-García, Ingrid Aguiló-Aguayo, Cristina Soler-Rivas, Pedro A. Caballero, Asunción Morte, Daniel Rico, María Reguera
المصدر: Plants, Vol 13, Iss 14, p 1914 (2024)
مصطلحات موضوعية: NUS crops, Mediterranean agrifood systems, abiotic stressors, agricultural diversification, nutritional quality, healthy diets, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Iolanda Nicolau-Lapeña, Jordi Ortiz, Inmaculada Viñas, Maribel Abadias, Gloria Bobo, Ingrid Aguiló-Aguayo
المصدر: Horticulturae, Vol 10, Iss 5, p 452 (2024)
مصطلحات موضوعية: fruit, disinfection, storage, microbiological load, vitamin C, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Virginia Prieto-Santiago, Ingrid Aguiló-Aguayo, Francisca Isabel Bravo, Miquel Mulero, Maribel Abadias
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 1095 (2024)
مصطلحات موضوعية: peach, wine lees, functional, antimicrobial activity, antioxidant capacity, valorization, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Virginia Prieto-Santiago, Ingrid Aguiló-Aguayo, Jordi Ortiz-Solà, Marina Anguera, Maribel Abadias
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 2, p 350 (2024)
مصطلحات موضوعية: probiotic, prebiotic, synbiotic, viability, antimicrobial, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Israel Hernández-López, Maribel Abadias, Virginia Prieto-Santiago, Ángela Chic-Blanco, Jordi Ortiz-Solà, Ingrid Aguiló-Aguayo
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 1, p 84 (2023)
مصطلحات موضوعية: microalgae, sensorial acceptance, protein, antioxidant activity, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Israel Hernández-López, Cristina Alamprese, Carola Cappa, Virginia Prieto-Santiago, Maribel Abadias, Ingrid Aguiló-Aguayo
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 20, p 3724 (2023)
مصطلحات موضوعية: Spirulina, flour strength, bread quality, nutritional properties, sensory acceptability, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Israel Hernández-López, Jordi Ortiz-Solà, Cristina Alamprese, Lillian Barros, Oren Shelef, Loai Basheer, Ana Rivera, Maribel Abadias, Ingrid Aguiló-Aguayo
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 23, p 3858 (2022)
مصطلحات موضوعية: legumes, nuts, ready-to-eat, healthy, quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 20, Iss 5, Pp 8560-8573 (2015)
مصطلحات موضوعية: glycoalkoids, potato peels, pressurized liquid extraction, response surface methodology, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ingrid Aguiló-Aguayo, Corina Abreu, Mohammad B. Hossain, Rosa Altisent, Nigel Brunton, Inmaculada Viñas, Dilip K. Rai
المصدر: Molecules, Vol 20, Iss 3, Pp 3942-3954 (2015)
مصطلحات موضوعية: pulsed electric fields, polyacetylenes, falcarinol, falcarindiol, carrot, RSM, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource