-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiang-Rong Cheng, Zi-Wei Zhao, Yu-Yao Chen, Jie Song, Jia-Hui Ma, Chen-Xi Zhang, Issoufou Amadou, Nai-Yan Lu, Xue Tang, Bin Guan
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 15, p 2413 (2024)
مصطلحات موضوعية: donkey bone, collagen peptide, iron chelate, immunosuppression, cyclophosphamide, purine salvage pathway, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Issoufou Amadou, Sitou Lawali
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
مصطلحات موضوعية: malnutrition, FARN, local foods, resilience, vulnerability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Moutaleb Oumarou Hama, Issoufou Amadou, Cheickna Daou, Min Zhang
المصدر: Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 42, Iss 3, Pp 688-696 (2020)
مصطلحات موضوعية: response surface methodology, optimization, canning, cowpea, heat treatment efficiency, sterilization value, Technology, Technology (General), T1-995, Science, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Issoufou Amadou, Abdoulaye Sankhon
المصدر: European Journal of Biological Research, Vol 9, Iss 3 (2019)
مصطلحات موضوعية: Parkia biglobosa, Starch, Resistant starch, Physicochemical properties, Functional food, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Cogent Food & Agriculture, Vol 5, Iss 1 (2019)
مصطلحات موضوعية: isotherms, monolayer values, water activity, dehydrated meat, Agriculture, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2331-1932
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Guo-Wei Le, Issoufou Amadou, Tidjani Amza, Yong-Hui Shi
المصدر: Songklanakarin Journal of Science and Technology (SJST), Vol 33, Iss 5, Pp 509-515 (2011)
مصطلحات موضوعية: extraction, antioxidant activity, foxtail millet bran, total phenolic content, Technology, Technology (General), T1-995, Science, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohamed Tabita Kamara, Wenshui Xia, Betty Mabel Foh, Issoufou Amadou, Mohamed Beva Kelfala Foh
المصدر: International Journal of Molecular Sciences, Vol 11, Iss 4, Pp 1851-1869 (2010)
مصطلحات موضوعية: tilapia, fresh minced meat, hot water dip, hydrolysis, antioxidant activity, functional foods, Biology (General), QH301-705.5, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
8
المؤلفون: null Mahamadou Elhadji Gounga, null Rayanatou Issa Ado, null Moussa Arohalassi Halidou, null Issoufou Amadou
المصدر: International Journal of Science and Technology Research Archive. 4:083-087
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f1c2fa237adfd8ea82128457d218256b
https://doi.org/10.53771/ijstra.2023.4.1.0171 -
9
المؤلفون: null Issoufou Amadou, Mazou Hamadou, Oumarou Samna Soumana
المصدر: Indian Journal of Child Health. :1-5
مصطلحات موضوعية: General Medicine
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a829a4e384e5f39a2ecfdeb43e364912
https://doi.org/10.32677/ijch.v10i1.3818 -
10
المؤلفون: Issoufou Amadou
المصدر: Functional Foods. :303-329
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4c433b9616cb467a18aae9997718576e
https://doi.org/10.1002/9781119776345.ch9