-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: C.R. Seely, J.A.A. McArt
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 7, Pp 4871-4880 (2024)
مصطلحات موضوعية: dyscalcemia, rumination time, activity time, hypocalcemia, calcium, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: H.A. McCray, C.R. Seely, J.A.A. McArt
المصدر: JDS Communications, Vol 5, Iss 3, Pp 200-204 (2024)
مصطلحات موضوعية: Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: I.R. Frost, C.R. Seely, H.A. McCray, K.R. Callero, J.A. Seminara, R.M. Martinez, A.M. Reid, C.N. Wilbur, K.J. Koebel, J.A.A. McArt
المصدر: JDS Communications, Vol 5, Iss 3, Pp 215-219 (2024)
مصطلحات موضوعية: Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: C.R. Seely, C.N. Wilbur, K.M. Fang, J.A.A. McArt
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 3, Pp 1620-1629 (2024)
مصطلحات موضوعية: subclinical hypocalcemia, Ca supplementation, randomized control trial, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: C.R. Seely, J.A.A. McArt
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 12, Pp 9587-9597 (2023)
مصطلحات موضوعية: subclinical hypocalcemia, parathyroid hormone, serotonin, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 10, Pp 7320-7328 (2023)
مصطلحات موضوعية: calcium, calcium supplementation, subclinical hypocalcemia, transition cow, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: J.A. Seminara, K.R. Callero, I.R. Frost, R.M. Martinez, H.A. McCray, A.M. Reid, C.R. Seely, D.M. Barbano, J.A.A. McArt
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 10, Pp 7117-7130 (2023)
مصطلحات موضوعية: subclinical hypocalcemia, Fourier-transform infrared spectroscopy, calcium, fatty acids, milk, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: K.R. Callero, E.M. Teplitz, D.M. Barbano, C.R. Seely, J.A. Seminara, I.R. Frost, H.A. McCray, R.M. Martinez, A.M. Reid, J.A.A. McArt
المصدر: Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 4, Pp 2716-2728 (2023)
مصطلحات موضوعية: milk constituents, parity, fatty acids, Fourier-transform infrared spectroscopy, Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275, Dairying, SF221-250
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: C.R. Seely, J.A.A. McArt
المصدر: JDS Communications, Vol 4, Iss 2, Pp 111-115 (2023)
مصطلحات موضوعية: Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: K.D. Bach, J.A.A. McArt
المصدر: JDS Communications, Vol 2, Iss 4, Pp 207-211 (2021)
مصطلحات موضوعية: Dairy processing. Dairy products, SF250.5-275
وصف الملف: electronic resource