-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: James Ronald Bayoï, François-Xavier Etoa
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 101003- (2024)
مصطلحات موضوعية: Bekleu” wine, B. aegypticus, Ageing, Stability, Quality, Safety assessment, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: James Ronald Bayoï, François-Xavier Etoa
المصدر: Applied Food Research, Vol 3, Iss 1, Pp 100278- (2023)
مصطلحات موضوعية: “mpedli” beer, Vernonia amygdalina, Pasteurization, Stability, Quality, Safety, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: James Ronald Bayoï, Benedicte Musette Danla
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2023 (2023)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1745-4557
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 6, Iss , Pp 100209- (2021)
مصطلحات موضوعية: Traditional processing, Quality, Beverages, “Kounou”, Northern Cameroon, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 6, Iss , Pp 100241- (2021)
مصطلحات موضوعية: Tamarind leaf extracts, Biological activities, Indigenous drinks, “Foléré”, Natural preservatives, Quality, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2021 (2021)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: James Ronald Bayoï, François-Xavier Etoa
المصدر: Beverages, Vol 7, Iss 2, p 39 (2021)
مصطلحات موضوعية: Cameroon, sudano-sahelian zone, sorghum, long-time fermentation, turbid beers, physicochemical changes, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
8
المصدر: Journal of Pharmaceutical and Medicinal Research. 7:128-132
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a930822773020e2d859ca87b583d285c
https://doi.org/10.30799/jpmr.058.22010101 -
9
المؤلفون: James Ronald Bayoï, Bakari Daoudou, Simon Ndegoue Vecha, Djoulde Darman Roger, François-Xavier Etoa
المصدر: European Journal of Biology and Biotechnology. 3:29-38
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::48a147d6937e77e24304d606a9950d57
https://doi.org/10.24018/ejbio.2022.3.1.262 -
10
المؤلفون: Francois-Xavier Etoa, Oana Emilia Constantin, Mihaela Cotărleţ, Nicoleta Stănciuc, Gabriela Râpeanu, James Ronald Bayoï
المصدر: The Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI – Food Technology. 45:96-116
مصطلحات موضوعية: food and beverages, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science