-
1كتاب إلكتروني
المؤلفون: Jastrebova, JelenaAff00241, Jägerstad, MargarethaAff00241
المساهمون: Preedy, Victor R., editorAff242, Srirajaskanthan, Rajaventhan, editorAff243, Patel, Vinood B., editorAff244
المصدر: Handbook of Food Fortification and Health : From Concepts to Public Health Applications Volume 1. :307-320
Degree: Ph.D.
-
2
المؤلفون: Jastrebova, Jelena
المساهمون: Sveriges lantbruksuniversitet, Originator
المصدر: The Bifidobacteria and Related Organisms : Biology, Taxonomy, Applications. :195-212
مصطلحات موضوعية: Microbiology, Mikrobiologi
URL الوصول: https://res.slu.se/id/publ/100882
-
3
المؤلفون: Andlid, Thomas, 1963, D’Aimmo, Maria R., Jastrebova, Jelena
المصدر: The Bifidobacteria and Related Organisms: Biology, Taxonomy, Applications. :195-212
مصطلحات موضوعية: Folate deficiency, Folate probiotics, Folate, Folate biosynthesis, Folate metabolism, Folic acid, Folate analysis, Folate biofortification, Bifidobacterium, Folate production
URL الوصول: https://research.chalmers.se/publication/528563
https://research.chalmers.se/publication/509256 -
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Strandler, Hanna Sara, Jastrebova, Jelena, Mattisson, Irene
المصدر: European Food Research and Technology: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung A. December 2011 233(6):923-930
-
5دورية أكاديمية
المصدر: In Food Chemistry 2008 111(1):236-242
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Patring, Johan D. M., Hjortmo, Sofia B., Jastrebova, Jelena A., Svensson, Ulla K., Andlid, Thomas A., Jägerstad, I. Margaretha
المصدر: European Food Research and Technology. September 2006 223(5):633-637
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Patring, Johan D.M., Jastrebova, Jelena A.
المصدر: In Journal of Chromatography A 2 March 2007 1143(1-2):72-82
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Lanina, Svetlana A., Toledo, Patricia, Sampels, Sabine, Kamal-Eldin, Afaf, Jastrebova, Jelena A.
المصدر: In Journal of Chromatography A 2007 1157(1):159-170
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Nilsson, Charlotte, Johansson, Madelene, Yazynina, Elena, Strålsjö, Lena, Jastrebova, Jelena
المصدر: European Food Research and Technology. July 2004 219(2):199-204
-
10دورية أكاديمية
المصدر: European Food Research and Technology. March 2003 216(3):264-269