-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang, Peizhou, Wu, Yun, Qian, Jing, Cai, Kezhou, Cao, Lili, Zheng, Zhi, Luo, Shuizhong, Jiang, Shaotong, Zhu, Xingxing
المصدر: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. January 2019 55
مصطلحات موضوعية: Prodigiosin/pharmacokinetics, Proton Magnetic Resonance Spectroscopy/method, Intestinal Absorption/drug effects, Metabolomics/ methods, Rats/weaned, Metabolism/drug effects
وصف الملف: text/html
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Wu, Wenjing, Lu, Shuhua, Jiang, Suwei, Chen, Jianchao, Zheng, Zhi, Jiang, Shaotong, Yang, PeizhouAff1, IDs1255002400520x_cor7
المصدر: Mycotoxin Research. 40(1):175-186
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: He, Xiong, Lin, Lin, Jiang, Shaotong, Lu, Jianfeng
المصدر: In Food Chemistry Advances June 2024 4
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 71-80 (2023)
مصطلحات موضوعية: hydrophilic colloids, silver carp surimi, crab meat, mixed gel, phosphorylation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ren, Mengying, Lu, Jianfeng, Song, Yuan, Zhu, Jiaojiao, Lin, Lin, Lu, Huizi, Wan, Quan, Jiang, Shaotong
المصدر: In Journal of Food Composition and Analysis August 2024 132
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xu, Boyang, Xu, Shanshan, Zhou, Hao, Wang, Ruijuan, Jiang, Chao, Mu, Dongdong, Wu, Xuefeng, Wu, Xiaolei, Jiang, Shaotong, Li, Xingjiang
المصدر: In Food Bioscience August 2024 60
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yang, Bing, Yang, Li, Xu, Ruihong, Jiang, Shaotong, Lin, Lin, Lu, Jianfeng
المصدر: In Food Chemistry 15 February 2024 434
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Ji, Fuyun, Liu, Huihui, Wang, Chuyan, Guo, Na, Shen, Yizhong, Luo, Shuizhong, Jiang, Shaotong, Zheng, Zhi
المصدر: In Food Hydrocolloids February 2024 147 Part B
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gao, Yue, Nie, Peng, Yang, Xuefei, Ma, Zhigang, Du, Shizhou, Huang, Zhiping, Jiang, Shaotong, Zheng, Zhi
المصدر: In Food Chemistry 1 January 2024 430
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 8, Pp 23-29 (2023)
مصطلحات موضوعية: glycation, soy β-conglycinin, curcumin, ph-shifting method, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource