-
1
المصدر: Clinical and Experimental Dermatology. 32:650-653
مصطلحات موضوعية: Adult, Male, medicine.medical_specialty, Programmed cell death, Calcitonin Gene-Related Peptide, Apoptosis, Dermatology, Calcitonin gene-related peptide, Severity of Illness Index, Peripheral blood mononuclear cell, Blood cell, Internal medicine, Humans, Lupus Erythematosus, Systemic, Medicine, Cells, Cultured, Lupus erythematosus, Dose-Response Relationship, Drug, business.industry, Interleukin, medicine.disease, medicine.anatomical_structure, Endocrinology, Calcitonin, Leukocytes, Mononuclear, Interleukin-2, Female, business
-
2دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
3دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
4دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
5دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
6دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
7دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
8دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
9دورية أكاديمية
لا يتم عرض هذه النتيجة على الضيوف.
تسجيل الدخول للوصول الكامل. -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Li J; SKL of Marine Food Processing & Safety Control, National Engineering Research Center of Seafood, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China., Liu Y; SKL of Marine Food Processing & Safety Control, National Engineering Research Center of Seafood, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China., Jiang CY; SKL of Marine Food Processing & Safety Control, National Engineering Research Center of Seafood, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China., Miao XQ; SKL of Marine Food Processing & Safety Control, National Engineering Research Center of Seafood, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China., Dong XP; SKL of Marine Food Processing & Safety Control, National Engineering Research Center of Seafood, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China., Du M; SKL of Marine Food Processing & Safety Control, National Engineering Research Center of Seafood, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China., Jiang PF; SKL of Marine Food Processing & Safety Control, National Engineering Research Center of Seafood, School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China. Electronic address: jiangpf@dlpu.edu.cn.
المصدر: Food chemistry [Food Chem] 2024 Aug 15; Vol. 449, pp. 139329. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 10.
نوع المنشور: Journal Article; Evaluation Study
بيانات الدورية: Publisher: Elsevier Applied Science Publishers Country of Publication: England NLM ID: 7702639 Publication Model: Print-Electronic Cited Medium: Internet ISSN: 1873-7072 (Electronic) Linking ISSN: 03088146 NLM ISO Abbreviation: Food Chem Subsets: MEDLINE
مواضيع طبية MeSH: Amino Acids*/analysis , Amino Acids*/metabolism , Amino Acids*/chemistry , Perciformes*/microbiology , Perciformes*/metabolism , Microbiota*, Animals ; Bacteria/metabolism ; Bacteria/classification ; Bacteria/isolation & purification ; Food Handling ; Taste ; Fish Products/analysis ; Fish Products/microbiology ; Desiccation ; Food Preservation/methods