-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianhui JIA, Boxin DOU, Chujia ZHANG, Man GAO, Zhi ZHANG, Ying LIU, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 137-143 (2024)
مصطلحات موضوعية: fatty acid chain length, starch, composite index, properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Man GAO, Jianhui JIA, Chujia ZHANG, Zhi ZHANG, Ying LIU, Boxin DOU, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 169-176 (2024)
مصطلحات موضوعية: recombinant rice, extrusion, performance, resistant japonica rice starch, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Meng SUN, Jianhui JIA, Yu ZHANG, Ying LIU, Ziyan WANG, Boxin DOU, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 53-59 (2023)
مصطلحات موضوعية: rice starch, monoglyceride, complex index, physicochemical properties, structural properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Man GAO, Jianhui JIA, Chujia ZHANG, Zhi ZHANG, Ying LIU, Boxin DOU, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 14, Pp 474-481 (2023)
مصطلحات موضوعية: extrusion technology, starch structure, starch properties, food, application, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Chujia ZHANG, Boxin DOU, Man GAO, Zhi ZHANG, Ying LIU, Jianhui JIA, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 13, Pp 425-433 (2023)
مصطلحات موضوعية: rs3 resistant starch, physical method, properties, structure, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying LIU, Ziyan WANG, Jianhui JIA, Boxin DOU, Yu ZHANG, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 12, Pp 201-206 (2023)
مصطلحات موضوعية: embryonic rice, pre-gelatinization, low temperature extrusion, paste degree, physicochemical properties, infrared spectrum, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Man GAO, Jianhui JIA, Xun ZHOU, Chujia ZHANG, Boxin DOU, Ying LIU, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 10, Pp 264-269 (2023)
مصطلحات موضوعية: japonica rice starch, digestion characteristics, aoac method, englyst method, method optimization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Ziyan WANG, Ying LIU, Jianhui JIA, Boxin DOU, Na ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 20, Pp 228-234 (2022)
مصطلحات موضوعية: pre-dextrinization, compound enzymatic hydrolysis, embryonic rice, infant rice flour, water absorption index, water solubility index, gelatinization characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu Zhang, Boxin Dou, Jianhui Jia, Ying Liu, Na Zhang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4241 (2023)
مصطلحات موضوعية: rice starch, xanthan gum, locust bean gum, HMT, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Yaqing GUO, Jianhui JIA, Xukun WANG, Shuai GAO, Boxin DOU, Zhi ZHANG, Na ZHANG, Ying LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 1, Pp 172-179 (2022)
مصطلحات موضوعية: lotus seed starch, broken rice, extruded reconstituted rice, quality, process optimization, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306