-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenxuan Wu, Kang Fu, Jianwei Fu, Pengzhan Liu, Xinli Cheng, Yongjin Wang
المصدر: AIP Advances, Vol 14, Iss 6, Pp 065320-065320-7 (2024)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2158-3226
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kang Fu, Binju Wang, Jianwei Fu, Jiabin Yan, Pengzhan Liu, Yongjin Wang
المصدر: ACS Omega, Vol 8, Iss 38, Pp 35336-35342 (2023)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueyue Qiang, Hang Wei, Biao Huang, Hongfei Chi, Jianwei Fu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100668- (2024)
مصطلحات موضوعية: Turmeric essential oil, Inclusion complex, Characterization, Release kinetics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenda Li, Hengyue Xu, Hongyi Zhang, Facai Wei, Lingyan Huang, Shanzhe Ke, Jianwei Fu, Chengbin Jing, Jiangong Cheng, Shaohua Liu
المصدر: Nature Communications, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
مصطلحات موضوعية: Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2041-1723
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianwei Fu, Guiwen Wang, Zhipeng Xiao
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 8, p 3210 (2024)
مصطلحات موضوعية: low-contrast oil layers, cation exchange capacity, irreducible water saturation, SaPu interlayer, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Tingting Zhang, Facai Wei, Yong Wu, Wenda Li, Lingyan Huang, Jianwei Fu, Chengbin Jing, Jiangong Cheng, Shaohua Liu
المصدر: Advanced Science, Vol 10, Iss 19, Pp n/a-n/a (2023)
مصطلحات موضوعية: mesoporous polymers, NaI2 batteries, polyoxometalate, self‐assembly, soft templates, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2198-3844
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Suo TAN, Ruiru SI, Yueyue QIANG, Hang WEI, Biao HUANG, Shaoxiao ZENG, Donghe LU, Jianwei FU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 258-265 (2022)
مصطلحات موضوعية: curcuminoid, ionic liquid, cellulase, extraction technique, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianwei Fu, Chao Ji, Weikang Wang, Haopeng Liu, Guozhong Zhang, Yuan Gao, Yong Zhou, Mohamed Anwer Abdeen
المصدر: Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Qi Peng, Huajun Zheng, Kai Meng, Yimeng Zhu, Wenxia Zhu, Hongyi Zhu, Chi Shen, Jianwei Fu, Nabil l. Elsheery, Guangfa Xie, Jiongping Han, Peng Wu, Yuyan Fan, DulaBealu Girma, Jianqiu Sun, Baowei Hu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 7, Pp 2255-2270 (2022)
مصطلحات موضوعية: brewing stage, HS–SPME–GC–MS, Huangjiu, volatile flavor compounds, wheat Qu, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Lijuan Fu, Suo Tan, Ruiru Si, Yueyue Qiang, Hang Wei, Biao Huang, Mengzhu Shi, Ling Fang, Jianwei Fu, Shaoxiao Zeng
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 6, Iss , Pp 100530- (2023)
مصطلحات موضوعية: Curcumin, Soy protein isolate, Pectin, Nanocomplexes, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource