-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hao CHEN, Junye YIN, Jianxiong HAO, Dandan ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 342-351 (2024)
مصطلحات موضوعية: jujube polysaccharide, bioactivity, mechanism of action, structure-activity relationship, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing LIANG, Xueqiang LIU, Ruizhen XING, Jianxiong HAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 13, Pp 67-74 (2024)
مصطلحات موضوعية: edible dock powder, dough, noodles, quality characteristics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu QUAN, Xueqiang LIU, Dandan ZHAO, Huan RAO, Tongjiao WU, Jianxiong HAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 10, Pp 207-216 (2024)
مصطلحات موضوعية: tiger nut oil, ultrasound assisted extraction, process optimization, antioxidant activity, gas chromatography, flavone, polyphenol, fatty acid composition, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Tianyu Xiao, Mingkun Sun, Shuwang Cao, Jianxiong Hao, Huan Rao, Dandan Zhao, Xueqiang Liu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101269- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pre-fermentation, Water migration, Frozen dough, Citrus fibre, Soya dietary fibre, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jinyu Duan, Kai Zhang, Kun Qian, Jianxiong Hao, Zhiqiang Zhang, Chaoyang Shi
المصدر: Cyborg and Bionic Systems, Vol 5 (2024)
مصطلحات موضوعية: Cybernetics, Q300-390
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2692-7632
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianxiong Hao, Zhiqiang Zhang, Shuxin Wang, Chaoyang Shi
المصدر: Advanced Intelligent Systems, Vol 5, Iss 10, Pp n/a-n/a (2023)
مصطلحات موضوعية: artificial neural networks, curvature sensors, fiber Bragg grating, shape estimation/sensing, soft manipulators, Computer engineering. Computer hardware, TK7885-7895, Control engineering systems. Automatic machinery (General), TJ212-225
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2640-4567
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Chaojing Cui, Dandan Zhao, Jin Huang, Jianxiong Hao
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 435-449 (2022)
مصطلحات موضوعية: Wolfberry, Drying kinetics, quality, Research progress, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Yujie Li, Shaokang Liu, Jianxiong Hao, Huan Rao, Dandan Zhao, Xueqiang Liu
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 22, p 4104 (2023)
مصطلحات موضوعية: sesame, slightly acidic electrolytic water, antioxidant activity, antioxidant enzymes, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Liming TAN, Yan CAO, Haisheng PEI, Jianxiong HAO, Huiying LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 182-194 (2022)
مصطلحات موضوعية: angiotensin converting enzyme, ace inhibitory peptides, jujube kernel protein, response surface, alkali solution and acid precipitation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Liming TAN, Yan CAO, Haisheng PEI, Jianxiong HAO, Huiying LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 2, Pp 84-92 (2022)
مصطلحات موضوعية: ace inhibitory peptides, molecular weight distribution, physicochemical property, jujube kernel, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306