-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yanan ZHOU, Shuyi ZHENG, Jiawen LIU, Yu DONG, Xu LU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 15, Pp 380-391 (2024)
مصطلحات موضوعية: plant jiaosu, fermentation, microbial species, metabolic mechanism, flavor substance, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Tianhao LI, Shaowen WEI, Weijian MAO, Xiulan JIANG, Yanhua XUE, Hongfa DING, Lingyun GAI, Fansheng CHENG, Haizhong XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 7, Pp 86-92 (2024)
مصطلحات موضوعية: banana jiaosu, cellulose, pectinase, protease, antioxidant activity, flavor substances, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenzhao ZHOU, Wenping HUANG, Hua ZHANG, Junsheng QI, Nong ZHOU, Tianfu CHEN, Dongqin GUO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 32-41 (2024)
مصطلحات موضوعية: edible jiaosu, stability, influencing factors, proposal, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Minghong BIAN, Tianmeng YUAN, Nan YANG, Baolin HAN, Dandan HUANG, Qiang XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 2, Pp 118-125 (2024)
مصطلحات موضوعية: lactobacillus, tartary buckwheat, jiaosu, fermentation process, flavor, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: WU Deguang, DENG Xuecong, HU Zhihui, ZHOU Yingbiao
المصدر: Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 11, Pp 198-203 (2023)
مصطلحات موضوعية: mulberry, lactobacillus plantarum, mulberry jiaosu, total phenol, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiang LIAO, Junxia DENG, Weidong BAI, Gengsheng XIAO, Qiuping LAI, Hong WANG, Gongliang LIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 24, Pp 159-167 (2023)
مصطلحات موضوعية: rape bee pollen, jiaosu, phenolic compounds, flavor, candida apicola lgl-2, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lihong Jiang, Xingjiang Li, Shuo Wang, Du Pan, Xuefeng Wu, Fengxu Guo, Dongdong Mu, Fuhuai Jia, Min Zhang
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 5, Pp e27061- (2024)
مصطلحات موضوعية: Metabolomics, Fermentation, Dendrobium, Jiaosu, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Sipu WANG, Dan ZHU, Guangcai NIU, Zhixue NING, Libin ZHU, Wenyi WEI, Ruihang XU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 15, Pp 93-100 (2023)
مصطلحات موضوعية: black chokeberry, jiaosu, natural fermentation, antioxidant activity, correlation analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Peilin YAO, Mengru LIU, Ao YANG, Jiaxuan JIANG, Kun YAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 19, Pp 160-166 (2022)
مصطلحات موضوعية: blueberry jiaosu, sea-buckthorn jiaosu, non-targeted metabolomics, metabolite, metabolic pathways, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Qian LIU, Yue YUAN, Jie ZHANG, Ruili ZHAO, Liming ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 4, Pp 129-137 (2023)
مصطلحات موضوعية: morinda citrifolia l. (noni) fruit jiaosu, lactic acid bacteria, bifidobacterium, antioxidant activity, flavor compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/1002-0306