-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Feng Guo, Anna Hu, Huan Zhou, Hui Hu, Tongqing Li, Qiang Wang, Jinchuang Zhang
المصدر: Gels, Vol 10, Iss 4, p 250 (2024)
مصطلحات موضوعية: peanut protein, starch, extrusion puffing technology, gel particles, textural and rehydration properties, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Meng Ning, Yan Ji, Jinchuang Zhang, Hongyang Pan, Jie Chen
المصدر: Polymers, Vol 15, Iss 24, p 4686 (2023)
مصطلحات موضوعية: soluble proteins, SPI-WG blends, high-moisture extrusion, anisotropic index, rheological properties, permeability, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Haodong Liu, Jinchuang Zhang, Qiongling Chen, Anna Hu, Tongqing Li, Feng Guo, Qiang Wang
المصدر: Gels, Vol 9, Iss 6, p 461 (2023)
مصطلحات موضوعية: whole-cut plant-based meat, low- and high-moisture textured vegetable proteins, mixed gel system, physicochemical properties, nutritional quality, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yujie Zhang, Jinchuang Zhang, Qiongling Chen, Ning He, Qiang Wang
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 10, p 1397 (2022)
مصطلحات موضوعية: soy protein isolate, surimi, gelling properties, high-moisture extrusion, texture, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Huipeng Liu, Yiyuan Xu, Shuyu Zu, Xuee Wu, Aimin Shi, Jinchuang Zhang, Qiang Wang, Ning He
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 8, p 1872 (2021)
مصطلحات موضوعية: myofibrillar protein, high hydrostatic pressure, gel properties, meat quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6
المؤلفون: Wang, Haodong Liu, Jinchuang Zhang, Qiongling Chen, Anna Hu, Tongqing Li, Feng Guo, Qiang
المصدر: Gels; Volume 9; Issue 6; Pages: 461
مصطلحات موضوعية: whole-cut plant-based meat, low- and high-moisture textured vegetable proteins, mixed gel system, physicochemical properties, nutritional quality
وصف الملف: application/pdf
-
7
المؤلفون: Jinchuang Zhang, Qiongling Chen, David L. Kaplan, Qiang Wang
المصدر: Trends in Food Science & Technology. 128:202-216
مصطلحات موضوعية: Food Science, Biotechnology
-
8
المؤلفون: Jinchuang Zhang, Tongqing Li, Qiongling Chen, Haodong Liu, David L. Kaplan, Qiang Wang
المصدر: Food Research International. 166:112623
مصطلحات موضوعية: Food Science
-
9
المؤلفون: Qiongling Chen, Jinchuang Zhang, Haodong Liu, Tongqing Li, Qiang Wang
المصدر: Food Hydrocolloids. 136:108254
مصطلحات موضوعية: General Chemical Engineering, General Chemistry, Food Science
-
10
المؤلفون: Qiongling Chen, Jinchuang Zhang, Yujie Zhang, Haodong Liu, Tongqing Li, Qiang Wang, David L. Kaplan
المصدر: Food chemistry. 404
مصطلحات موضوعية: Linoleic Acids, Fatty Acids, Fabaceae, Hydrogen Bonding, General Medicine, Stearic Acids, Food Science, Analytical Chemistry, Pea Proteins