-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Abdul Rahim, Joe M. Regenstein, Fahad Al-Asmari, Muhammad Imran, Mohamed Fawzy Ramadan, João Miguel F. Rocha, Imtiaz Hussain, Eliasse Zongo
المصدر: Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Long–chain polyunsaturated fatty acids, Spray–drying, Controlled release, Chia seeds, Fish oil, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2045-2322
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gülsüm Deveci, Elif Çelik, Duygu Ağagündüz, Elena Bartkiene, João Miguel F. Rocha, Fatih Özogul
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 923 (2023)
مصطلحات موضوعية: fermentation, fermented foods, bioactive compounds, health, microorganisms, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mehmet Arif Icer, Sena Özbay, Duygu Ağagündüz, Bayram Kelle, Elena Bartkiene, João Miguel F. Rocha, Fatih Ozogul
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 15, p 2965 (2023)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria, probiotics, beneficial compounds, toxic compounds, human health, safety assessment, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Maja Chochevska, Elizabeta Jančovska Seniceva, Sanja Kostadinović Veličkovska, Galaba Naumova-Leţia, Valentin Mirčeski, João Miguel F. Rocha, Tuba Esatbeyoglu
المصدر: Microorganisms, Vol 9, Iss 9, p 1946 (2021)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, fruit vinegars, cyclic voltammetry, Trolox equivalent antioxidant capacity (TEAC) assay, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Fidanka Ilieva, Kire Petrov, Sanja Kostadinović Veličkovska, Natasa Gunova, Violeta Dimovska, João Miguel F. Rocha, Tuba Esatbeyoglu
المصدر: Applied Sciences, Vol 11, Iss 13, p 6135 (2021)
مصطلحات موضوعية: Saccharomyces cerevisiae, autochthonous yeast strains, commercial yeast strains, fermentation, wine quality, Vranec wines, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
6
المصدر: Traditional European Breads ISBN: 9783031233517
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bfde560623460e3a301e7f44c4d383bd
https://doi.org/10.1007/978-3-031-23352-4_13 -
7
المؤلفون: Fatih Özogul, João Miguel F. Rocha, Elena Bartkiene
المصدر: Food Bioscience. 50:102183
مصطلحات موضوعية: Biochemistry, Food Science
-
8كتاب إلكترونيSourdough Innovations : Novel Uses of Metabolites, Enzymes, and Microbiota From Sourdough Processing
المؤلفون: Marco Garcia-Vaquero, João Miguel F. Rocha
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Sourdough starter--Health aspects, Bioactive compounds, Yeast, Dough, Food industry and trade--By-products, Food--Microbiology, Functional foods
تصنيفات: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / Food Types
-
9كتاب إلكتروني
المؤلفون: Marco Garcia-Vaquero, Kristian Pastor, Gul Ebru Orhun, Anna McElhatton, João Miguel F. Rocha
نوع المادة: eBook.
الموضوعات: Bread--Europe
تصنيفات: TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / Chemistry & Biotechnology, BIOGRAPHY & AUTOBIOGRAPHY / Cultural & Regional, SCIENCE / Life Sciences / Microbiology, SOCIAL SCIENCE / Anthropology / Cultural & Social, TECHNOLOGY & ENGINEERING / Food Science / General
-
10كتاب
المؤلفون: Figurek, Aleksandra
المساهمون: Semenova, Elena (VerfasserIn); Rocha, Joao Miguel F. (VerfasserIn); Thrassou, Alkis (VerfasserIn); Uzunboylu, Naziyet (VerfasserIn)
المصدر: Agribusiness Innovation and Contextual Evolution, Volume II : Cham, pg. 259-281. 2024