-
1دورية أكاديمية
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 5, Pp 2445-2457 (2020)
مصطلحات موضوعية: enzymes, green processing, rapid visco analyzer, starch, sugar, viscosity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Achyut Adhikari, Katheryn J. Parraga Estrada, Vijay S. Chhetri, Marlene Janes, Kathryn Fontenot, John C. Beaulieu
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 2, Pp 1237-1243 (2020)
مصطلحات موضوعية: generic E. coli, irrigation water, produce safety, surface water, UV‐C light, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohsen Hatami, Siamak Kalantari, Forouzandeh Soltani, John C. Beaulieu
المصدر: HortTechnology, Vol 29, Iss 3, Pp 241-250 (2019)
مصطلحات موضوعية: cucumis melo, anthesis, storage, sugar, ethylene, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 2, p 220 (2022)
مصطلحات موضوعية: enzymatic saccharification, functional beverages, germination, lipids, sprouting, value-added, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: John C. Beaulieu, Shawndrika S. Reed, Javier M. Obando-Ulloa, Stephen M. Boue, Marsha R. Cole
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 8, p 1016 (2020)
مصطلحات موضوعية: green processing, γ-aminobutyric acid, inorganic arsenic, particle size, phenolics, sprouting, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Stephen M. Boue, Kim Daigle, John C. Beaulieu, Mark Heiman
المصدر: Foods, Vol 8, Iss 7, p 276 (2019)
مصطلحات موضوعية: rice, flour, bran, blueberry, juice, pomace, polyphenols, anthocyanins, arsenic, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Beverages, Vol 3, Iss 4, p 56 (2017)
مصطلحات موضوعية: not-from-concentrate juice, Vaccinium ashei, juice processing, anthocyanins, anthocyanidins, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
8
المصدر: Cereal Chemistry. 99:985-994
مصطلحات موضوعية: Organic Chemistry, Food Science
-
9
المؤلفون: John C. Beaulieu, Stephen M. Boue, Piebiep Goufo
المصدر: Critical reviews in food science and nutrition.
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Industrial and Manufacturing Engineering, Food Science
-
10
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 5, Pp 2445-2457 (2020)
Food Science & Nutritionمصطلحات موضوعية: 030309 nutrition & dietetics, Starch, Organoleptic, enzymes, lcsh:TX341-641, Wet-milling, 03 medical and health sciences, chemistry.chemical_compound, 0404 agricultural biotechnology, Enzymatic hydrolysis, rapid visco analyzer, Food science, green processing, Sugar, Original Research, 0303 health sciences, Phytic acid, starch, food and beverages, 04 agricultural and veterinary sciences, 040401 food science, chemistry, Germination, sugar, viscosity, Brown rice, lcsh:Nutrition. Foods and food supply, Food Science