-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Turkson Antwi Boasiako, John-Nelson Ekumah, Sanabil Yaqoob, Afusat Yinka Aregbe, Yanshu Li, Kwami Ashiagbor, Wang Lu, Isaac Duah Boateng, Yongkun Ma
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 2, Pp e24447- (2024)
مصطلحات موضوعية: Jujube, Lactobacillus, Acetobacter, Phytochemical content, Antioxidative activity, FTIR, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Muhammad Safiullah Virk, Muhammad Abdulrehman Virk, Yufeng He, Tabussam Tufail, Mehak Gul, Abdul Qayum, Abdur Rehman, Arif Rashid, John-Nelson Ekumah, Xu Han, Junxia Wang, Xiaofeng Ren
المصدر: Nutrients, Vol 16, Iss 4, p 546 (2024)
مصطلحات موضوعية: probiotics, lactic acid bacteria, inflammation, Lactobacillus, Bifidobacterium, gut microflora, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: John-Nelson Ekumah, Xu Han, Qiufang Liang, Lixin Kang, Benxi Wei, Arif Rashid, Muhammad Safiullah Virk, Abdul Qayum, Selorm Yao-Say Solomon Adade, Nana Adwoa Nkuma Johnson, Xiaofeng Ren
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 3992 (2023)
مصطلحات موضوعية: kudzu starch, gels, mechanical properties, rheological properties, in vitro digestion, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Nelson Dzidzorgbe Kwaku Akpabli‐Tsigbe, Yongkun Ma, John‐Nelson Ekumah, Juliet Osabutey, Jie Hu, Manqing Xu, Nana Adwoa Nkuma Johnson, Benjamin Kumah Mintah
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 4, Pp 985-1002 (2022)
مصطلحات موضوعية: chlorogenic acid, heilong48 soybean variety, optimization, physicochemical properties, ultrasonic‐assisted extraction, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Nelson Dzidzorgbe Kwaku Akpabli‐Tsigbe, Yongkun Ma, John‐Nelson Ekumah, Juliet Osabutey, Jie Hu, Manqing Xu, Nana Adwoa Nkuma Johnson
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 2, Pp 374-387 (2022)
مصطلحات موضوعية: chlorogenic acid, heilong48 soybean variety, optimization, physicochemical properties, ultrasonic‐assisted extraction, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jamila A. Tuly, Haile Ma, Hossain M. Zabed, Quaisie Janet, Esa Abiso Godana, Gu Chen, John-Nelson Ekumah
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 100, Iss , Pp 105377- (2023)
مصطلحات موضوعية: Amino acids, Volatile compounds, Chemical reactivity, Catabolism, Correlation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jie Hu, Annadurai Vinothkanna, Meng Wu, John‐Nelson Ekumah, Nelson Dzidzorgbe Kwaku Akpabli‐Tsigbe, Yongkun Ma
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 11, Pp 6294-6306 (2021)
مصطلحات موضوعية: antioxidant, fermentation, flavor characters, mulberry wine, phenolics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2048-7177
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Nana Adwoa Nkuma Johnson, John-Nelson Ekumah, Selorm Yao-Say Solomon Adade, Yanshu Li, Garba Betchem, Eliasu Issaka, Yongkun Ma
المصدر: Beverages, Vol 9, Iss 3, p 62 (2023)
مصطلحات موضوعية: chickpeas, fermentation, ultrasound-assisted fermentation, Box-Behnken design, response surface methodology, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Nana Adwoa Nkuma Johnson, Selorm Yao-Say Solomon Adade, John-Nelson Ekumah, Yanshu Li, Garba Betchem, Eliasu Issaka, Yongkun Ma
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 6, p 495 (2023)
مصطلحات موضوعية: chickpea, ultrasound-assisted fermentation, chemical structures, physical characteristics, sensory profile, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Turkson Antwi Boasiako, Isaac Duah Boateng, John-Nelson Ekumah, Nana Adwoa Nkuma Johnson, Jeffrey Appiagyei, Mian Shamas Murtaza, Bismillah Mubeen, Yongkun Ma
المصدر: MDPI, Sustainability. 16(3):1-21