-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Trinidad Perez-Palacios, Jorge Ruiz-Carrascal, Juan Carlos Solomando, Francisco de-la-Haba, Abraham Pajuelo, Teresa Antequera
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 20, p 3291 (2022)
مصطلحات موضوعية: microencapsulation, fish oil, antioxidants, emulsions, homogenization, food enrichment, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Kathrine H. Bak, Sandra S. Waehrens, Yu Fu, Ching Yue Chow, Mikael A. Petersen, Jorge Ruiz-Carrascal, Wender L. P. Bredie, René Lametsch
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 3008 (2021)
مصطلحات موضوعية: hydrolysates, sensory, volatile compounds, glucosamine, Maillard reaction, GC-MS, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Alberto González-Mohino, Trinidad Pérez-Palacios, Teresa Antequera, Jorge Ruiz-Carrascal, Lary Souza Olegario, Silvia Grassi
المصدر: Foods, Vol 9, Iss 9, p 1294 (2020)
مصطلحات موضوعية: dry-fermented sausages, near infrared spectroscopy, portable device, PLS-DA, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jose Sanchez del Pulgar, Jorge Ruiz-Carrascal, Mar Roldan
المصدر: Molecules, Vol 18, Iss 10, Pp 12538-12547 (2013)
مصطلحات موضوعية: sous-vide, vacuum cooking, volatile compounds, SPME-GC-MS, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Kathrine Holmgaard Bak, Mikael Agerlin Petersen, René Lametsch, Erik T. Hansen, Jorge Ruiz-Carrascal
المصدر: Molecules, Vol 23, Iss 2, p 357 (2018)
مصطلحات موضوعية: hydrolysis, enzyme, enzymatic hydrolysis, hemoglobin, papain, aroma, volatile compounds, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6
-
7
المؤلفون: Yi-Ting Sun, Jorge Ruiz-Carrascal
المصدر: International Journal of Gastronomy and Food Science. :100748
مصطلحات موضوعية: Cultural Studies, Food Science
-
8
المؤلفون: Vibeke Orlien, Mahesha M. Poojary, Kataneh Aalaei, Jorge Ruiz Carrascal, Lilia Ahrné, Dennis Sandris Nielsen
المصدر: Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 63:2790-2839
مصطلحات موضوعية: Chemistry, Food protein, General Medicine, Food science, In vitro digestion, Industrial and Manufacturing Engineering, Function (biology), In vitro, Food Science
-
9
المصدر: European Food Research and Technology. 247:2027-2037
مصطلحات موضوعية: 0303 health sciences, Salt content, 030309 nutrition & dietetics, Chemistry, Flavour, 04 agricultural and veterinary sciences, General Chemistry, Sensory profile, 040401 food science, Biochemistry, Industrial and Manufacturing Engineering, 03 medical and health sciences, 0404 agricultural biotechnology, Fermentation, Food science, Food Science, Biotechnology
-
10
المؤلفون: Bhaskar Mitra, Lars Kristensen, Rene Lametsch, Jorge Ruiz-Carrascal
المصدر: Meat science. 192