-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Remigio Yamid Pismag, Juan David Rivera, José Luis Hoyos, Jesús Eduardo Bravo, Diego Fernando Roa
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
مصطلحات موضوعية: precooked flour, process parameters, physical properties, instant flour, drum dry, spray dry, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jesús Eduardo Bravo, Diego Fernando Roa, María Paula Polo, José Luis Hoyos, Remigio Yamid Pismag
المصدر: F1000Research, Vol 12 (2024)
مصطلحات موضوعية: precooking, instant powders, instant preparation, instant consumption, eng, Medicine, Science
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Karen Sofia Muñoz-Pabon, Héctor Samuel Villada Castillo, José Luis Hoyos Concha, Alfredo A. Ayala Aponte, José Fernando Solanilla Duque
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 7 (2023)
مصطلحات موضوعية: antimicrobial, valorization, stability, Listeria monocytogenes, natural preservatives, oregano essential oil, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: José Luis Hoyos-Concha, Héctor Samuel Villada-Castillo, Diego Fernando Roa-Acosta, Alejandro Fernández-Quintero, Rodrigo Ortega-Toro
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2023)
مصطلحات موضوعية: pellets, Oncorhynchus mykiss, cohesiveness, chemical silage, durability, specific mechanical energy, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: José Luis Hoyos-Concha, Héctor Samuel Villada-Castillo, Alejandro Fernández-Quintero, Rodrigo Ortega-Toro
المصدر: ACS Omega, Vol 7, Iss 3, Pp 2554-2564 (2022)
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2470-1343
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
مصطلحات موضوعية: spore-forming bacteria, gastrointestinal tract, stability, Bacillus coagulans, non-dairy probiotics, quinoa snack, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Críspulo Perea Román, Yeny Judith Garcés Caicedo, Yerika Jeslanny Morales Barvo, Marly Andreina Jiménez Chamorro, José Luis Hoyos Concha, Nelson José Vivas Quila
المصدر: Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Vol 20, Iss 1, Pp 54-67 (2021)
مصطلحات موضوعية: alternativa nutricional, principio de aditividad, vísceras de pollo, vísceras de cerdo, vísceras de trucha, cachama blanca, hidrólisis, digestibilidad aparente, alimento proteico, alimento energético, Agriculture (General), S1-972, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Karen Sofia Muñoz-Pabon, Diego Fernando Roa-Acosta, José Luis Hoyos-Concha, Jesús Eduardo Bravo-Gómez, Vicente Ortiz-Gómez
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 21, p 3383 (2022)
مصطلحات موضوعية: gluten-free quinoa snack, functional foods, phenolic compounds, carotenoids, textural properties, digestible starch, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: José Luis Hoyos-Concha, Héctor Samuel Villada-Castillo, Alejandro Fernández-Quintero, Rodrigo Ortega-Toro
المصدر: Applied Sciences, Vol 11, Iss 17, p 8105 (2021)
مصطلحات موضوعية: hydrolyzed protein flour, cassava starch, in-line rheology, power law, pseudoplastic, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Rodrigo Ortega Toro, José Luis Hoyos Concha
المصدر: Publicaciones e Investigación, Vol 10, Iss 0, Pp 13-20 (2016)
مصطلحات موضوعية: Ensilaje biológico, fermentación ácido láctica, residuos, tilapia., Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040
وصف الملف: electronic resource