-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Jaime Ortiz-Viedma, José M. Bastias-Montes, Cielo Char, Camila Vega, Alejandra Quintriqueo, Manuela Gallón-Bedoya, Marcos Flores, José M. Aguilera, José M. Miranda, Jorge Barros-Velázquez
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 323 (2023)
مصطلحات موضوعية: antioxidant capacity, bioactive components, biorefinery, calafate residual pomace, supercritical extraction, pressurized solvents, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jaime Ortiz-Viedma, José M. Aguilera, Marcos Flores, Roberto Lemus-Mondaca, María José Larrazabal, José M. Miranda, Santiago P. Aubourg
المصدر: Antioxidants, Vol 10, Iss 7, p 1108 (2021)
مصطلحات موضوعية: red algae, antioxidant and antimicrobial ability, lipoperoxidation, salmon, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: José M. Aguilera Manzano
المصدر: Espacio, Tiempo y Forma. Serie V, Historia Contemporánea, Vol 0, Iss 22 (2010)
مصطلحات موضوعية: educación, liberalismo, autonomismo, centralismo, identidad, education, liberalism, autonomist, centralist, identity, History (General) and history of Europe, History (General), D1-2009, 1789-, D299-475
وصف الملف: electronic resource
-
4
المؤلفون: José M Aguilera, Leyla Covacevich
المصدر: Current Opinion in Food Science. 51:101037
مصطلحات موضوعية: Applied Microbiology and Biotechnology, Food Science
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Manzano, José M. Aguilera
المصدر: Caribbean Studies, 2009 Jan 01. 37(1), 67-96.
URL الوصول: https://www.jstor.org/stable/25622717
-
6
المؤلفون: José M. Aguilera
المصدر: Handbook of Molecular Gastronomy ISBN: 9780429168703
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6d9ed6d339e82fad9823dc9ef7367cb4
https://doi.org/10.1201/9780429168703-31 -
7
المؤلفون: José M. Aguilera
المصدر: Handbook of Molecular Gastronomy ISBN: 9780429168703
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2f815663805e432008619118d5f56a94
https://doi.org/10.1201/9780429168703-78 -
8
المؤلفون: Hervé This vo Kientza, José M. Aguilera
المصدر: Handbook of Molecular Gastronomy ISBN: 9780429168703
مصطلحات موضوعية: Pure mathematics, Materials science
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7281acd6703f3f344e558bf45e1b24b7
https://doi.org/10.1201/9780429168703-51 -
9
المؤلفون: Bryony James, Cristian Ramírez, José M. Aguilera, Ashley K. Young
المصدر: Journal of Food Science. 75:E516-E521
مصطلحات موضوعية: Chemical Phenomena, Air, Sample (material), Coefficient of variation, Statistics as Topic, Reproducibility of Results, food and beverages, Modulus, Mineralogy, Bread, Imaging, Three-Dimensional, Volume (thermodynamics), Sample size determination, Elastic Modulus, Image Processing, Computer-Assisted, Representative elementary volume, Anisotropy, Texture (crystalline), Composite material, Elastic modulus, Food Analysis, Mechanical Phenomena, Food Science, Mathematics
-
10
المؤلفون: José M. Aguilera Manzano
المصدر: Caribbean Studies. 37:67-96
مصطلحات موضوعية: geography, geography.geographical_feature_category, media_common.quotation_subject, Censorship, Pharmaceutical Science, Identity (social science), Oligarchy, Ancien regime, Liberalism, Complementary and alternative medicine, State (polity), Informal communication, Peninsula, Political science, Economic history, Pharmacology (medical), media_common
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::97f85cc8088cc9055fb948c3ee42d9c9
https://doi.org/10.1353/crb.0.0101