-
1دورية أكاديميةBioaccessibility of phenolic compounds in fresh and dehydrated blueberries (Vaccinium corymbosum L.)
المؤلفون: Ociel Muñoz-Fariña, Victoria López-Casanova, Olga García-Figueroa, Analese Roman-Benn, Kong Ah-Hen, José M. Bastias-Montes, Roberto Quevedo-León, M. Cristina Ravanal-Espinosa
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100171- (2023)
مصطلحات موضوعية: Blueberry, Drying processes, Bioaccessibility, Anthocyanins, Antioxidant capacity, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jaime Ortiz-Viedma, José M. Bastias-Montes, Cielo Char, Camila Vega, Alejandra Quintriqueo, Manuela Gallón-Bedoya, Marcos Flores, José M. Aguilera, José M. Miranda, Jorge Barros-Velázquez
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 323 (2023)
مصطلحات موضوعية: antioxidant capacity, bioactive components, biorefinery, calafate residual pomace, supercritical extraction, pressurized solvents, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource