-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Raquel Lucas-González, Manuel Viuda-Martos, José Ángel Pérez-Álvarez, Juana Fernández-López
المصدر: Frontiers in Chemistry, Vol 12 (2024)
مصطلحات موضوعية: sonotrode, (poly)phenols, Plackett–Burman design, soluble-conjugate, ultrasound-assisted extraction, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Anna Krawczyk, Juana Fernández-López, Anna Zimoch-Korzycka
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 12, p 1806 (2024)
مصطلحات موضوعية: edible insect, Alphitobius diaperinus, alternative protein source, consumer acceptance, quality properties, texture profile, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Patricia Bermúdez-Gómez, Juana Fernández-López, Margarita Pérez-Clavijo, Manuel Viuda-Martos
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 3, p 349 (2024)
مصطلحات موضوعية: Agaricus bisporus, Pleurotus ostreatus, mushroom stem, mushroom co-products, sample size, antioxidant capacity, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Nuria Muñoz-Tebar, Laura Candela-Salvador, José Ángel Pérez-Álvarez, José Manuel Lorenzo, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos
المصدر: Plants, Vol 13, Iss 3, p 335 (2024)
مصطلحات موضوعية: date seed flour, polyphenolic profile, mineral profile, antioxidant activity, particle size, functional properties, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Maritza Castillo-Carrión, Ruth Martínez-Espinosa, José Ángel Pérez-Álvarez, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos, Raquel Lucas-González
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 2, p 237 (2024)
مصطلحات موضوعية: flower podwer, pena pena, malvagoma, horchata drink, anthocyanin, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Carmen Botella-Martínez, Nuria Muñoz-Tebar, Raquel Lucas-González, José A. Pérez-Álvarez, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 19, p 3591 (2023)
مصطلحات موضوعية: button mushroom, oyster mushroom, portobello mushroom, low-salt, reformulation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Clara Muñoz-Bas, Nuria Muñoz-Tebar, Laura Candela-Salvador, José A. Pérez-Alvarez, José M. Lorenzo, Manuel Viuda-Martos, Juana Fernández-López
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 14, p 2659 (2023)
مصطلحات موضوعية: date fruit, Confitera, Medjoul, food quality, polyphenol composition, antioxidant properties, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Carmen Botella-Martínez, José Ángel Pérez-Álvarez, Estrella Sayas-Barberá, Casilda Navarro Rodríguez de Vera, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos
المصدر: Biomolecules, Vol 13, Iss 5, p 778 (2023)
مصطلحات موضوعية: reformulation, vegetable oils, marine oils, pre-emulsification, microencapsulation, gelled emulsion, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Francis Cerrón-Mercado, Jose Angel Perez-Alvarez, Diana Nolazco-Cama, Bettit Salva-Ruíz, Lena Tellez-Monzon, Juana Fernández-López, Manuel Viuda-Martos
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 4, p 894 (2023)
مصطلحات موضوعية: Tagetes elliptica Sm., antioxidant, antibacterial, essential oil, aromatic plants, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Rey David Vargas-Sánchez, Brisa del Mar Torres-Martínez, Nelson Huerta-Leidenz, Félix Joel Ibarra-Arias, Juana Fernández-López, Gastón Ramón Torrescano-Urrutia, José Ángel Perez-Alvarez, Armida Sánchez-Escalante
المصدر: Agriculture, Vol 13, Iss 2, p 346 (2023)
مصطلحات موضوعية: mushroom extract, biological properties, meat quality, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource