-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lin Zeng, Yu‐Yi Liu, Fang Wang, Shan Jin, Lian‐Shuang Chen, Yan‐Qing Fu, Zhi‐Hui Feng, Jun‐Feng Yin, Wei‐Jiang Sun, Xiao‐Min Yu, Yong‐Quan Xu
المصدر: Food Frontiers, Vol 5, Iss 4, Pp 1571-1582 (2024)
مصطلحات موضوعية: metabolomics, Oriental Beauty, sensory quality, tea green leafhopper, watery saliva, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
Relation: https://doaj.org/toc/2643-8429
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Xin Meng, Fang Wang, Chao-Hong Fu, Lin Zeng, Zhen-Hua Chen, Qizhen Du, Zhi-Hui Feng, Jun-Feng Yin, Yong-Quan Xu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101564- (2024)
مصطلحات موضوعية: Osmanthus, Hydrolat, Volatile components, osmanthus black tea, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Shuang Liang, Fang Wang, Jianxin Chen, Daniel Granato, Lijun Li, Jun-Feng Yin, Yong-Quan Xu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101105- (2024)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuan-Yuan Ma, Jie-Qiong Wang, Ying Gao, Qing-Qing Cao, Fang Wang, Jian-Xin Chen, Zhi-Hui Feng, Jun-Feng Yin, Yong-Quan Xu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101099- (2024)
مصطلحات موضوعية: Brewing water, Tieguanyin oolong tea, Taste-contributing metabolites, Volatile components, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Jian-Chang Jin, Shuang Liang, Shang-Xiong Qi, Ping Tang, Jian-Xin Chen, Quan-Sheng Chen, Yan-Feng Chen, Jun-Feng Yin, Yong-Quan Xu
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: instant tea, raw tea materials, drying, flavonoids, aroma, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Wei Wang, Ting Le, Wei-Wei Wang, Jun-Feng Yin, He-Yuan Jiang
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4207 (2023)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, structure, oxidative dimerization, catechins, polymers, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jian-yong Zhang, Hong-chun Cui, Zhi-hui Feng, Wei-wei Wang, Yun Zhao, Yu-liang Deng, He-yuan Jiang, Jun-feng Yin, Ulrich H. Engelhardt
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: tea, theasinensin A, bitterness, threshold, molecular docking, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Ying Gao, Zhen Han, Yong-Quan Xu, Jun-Feng Yin
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: tea flowers, albino cultivars, chemical composition, anti-cholesterol, polyphenols, amino acids, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: De-Quan Chen, Chun Zou, Yi-Bin Huang, Xuan Zhu, Patrizia Contursi, Jun-Feng Yin, Yong-Quan Xu
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: jasmine tea extract, hop, volatile components, brewing process, tea beer, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Chun Zou, De-Quan Chen, Hua-Feng He, Yi-Bin Huang, Zhi-Hui Feng, Jian-Xin Chen, Fang Wang, Yong-Quan Xu, Jun-Feng Yin
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: tea wine, organic acids, volatile components, catechins, antioxidant activity, sensory properties, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource