-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Chun-Chi Chen, Liang-Yu Chen, Wen-Tai Li, Ken-Lin Chang, Meng-I Kuo, Chao-Jung Chen, Jung-Feng Hsieh
المصدر: Nanomaterials, Vol 11, Iss 10, p 2594 (2021)
مصطلحات موضوعية: chymosin, αs-casein, β-casein, hydrolysis, casein micelles, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Chun-Chi Chen, Liang-Yu Chen, Der-Sheng Chan, Bang-Yuan Chen, Hsien-Wei Tseng, Jung-Feng Hsieh
المصدر: Molecules, Vol 25, Iss 17, p 3992 (2020)
مصطلحات موضوعية: transglutaminase, κ-casein, αS-casein, β-casein, cross-linking, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Wen-Tai Li, Yu-Hsuan Chuang, Jung-Feng Hsieh
المصدر: Foods, Vol 8, Iss 11, p 540 (2019)
مصطلحات موضوعية: maltase, sucrase, inhibitor, inhibition kinetics assay, rhodiola crenulata, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Chun-Chi Chen, Shui-Tein Chen, Jung-Feng Hsieh
المصدر: Molecules, Vol 20, Iss 5, Pp 7737-7749 (2015)
مصطلحات موضوعية: chitosan, milk protein, two-dimensional electrophoresis, proteomics, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu-Hsuan Hsiao, Sheng-Yang Hsia, Yin-Ching Chan, Jung-Feng Hsieh
المصدر: Molecules, Vol 22, Iss 6, p 1022 (2017)
مصطلحات موضوعية: β-conglycinin, glycinin, isoflavones, chitosan, coacevation, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6
المؤلفون: Chun-Chi Chen, Ming-Ching Kao, Chao-Jung Chen, Cheng-Hsun Jao, Jung-Feng Hsieh
المصدر: Food chemistry. 409
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Food Science, Analytical Chemistry
-
7
المؤلفون: Yu-Ching Hung, Yu-Hsuan Hsiao, Jung-Feng Hsieh
المصدر: International Food Research Journal. 28:248-254
-
8
المؤلفون: Chun-Chi Chen, Jung-Feng Hsieh, Meng-I Kuo
المصدر: Processes. 11:202
مصطلحات موضوعية: Process Chemistry and Technology, Chemical Engineering (miscellaneous), Bioengineering
-
9
المؤلفون: Chun-Chi Chen, Ming-Ching Kao, Meng-I Kuo, Chao-Jung Chen, Cheng-Hsun Jao, Jung-Feng Hsieh
المصدر: SSRN Electronic Journal.
URL الوصول: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::16f3000303452b682f13e9083e4f4e58
https://doi.org/10.2139/ssrn.4222821 -
10
المؤلفون: Jung-Feng Hsieh, Hsien-Wei Tseng, Liang-Yu Chen, Bang-Yuan Chen, Wen-Tai Li, Chao-Jung Chen, Ken-Lin Chang, Chun-Chi Chen
المصدر: Processes
Volume 9
Issue 9
Processes, Vol 9, Iss 1630, p 1630 (2021)مصطلحات موضوعية: biology, Tissue transglutaminase, Chemistry, β-casein, ultrasound, Process Chemistry and Technology, Chemical technology, Bioengineering, TP1-1185, Microstructure, Catalysis, transglutaminase, Polymerization, β casein, Transmission electron microscopy, Casein, polymerization, κ-casein, biology.protein, Chemical Engineering (miscellaneous), αs-casein, Incubation, QD1-999, Nuclear chemistry
وصف الملف: application/pdf