-
1دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1815-1821 (2023)
مصطلحات موضوعية: Oat, dietary fibre, Arabinoxylan (AX), starch hydrolysis, Hydrolysis Index (HI), Glycaemic Index (GI), Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yolanda E. Pérez-Beltrán, Abraham Wall-Medrano, Monserrat A. Valencia Estrada, Jorge A. Sánchez-Burgos, Francisco Javier Blancas-Benítez, Juscelino Tovar, Sonia G. Sáyago-Ayerdi
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 14, p 2258 (2024)
مصطلحات موضوعية: mango, pineapple, healthy snacks, bioactive compounds, glycemic response, enzyme inhibition, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Claudia Balderas Arroyo, Maider Greño Ocariz, Oksana Rogova, Mahmoud Al-Majdoub, Inger Björck, Juscelino Tovar, Peter Spégel
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: functional foods, metabolic syndrome, diabetes, cardiovascular disease, degree of unsaturation, carbon number, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 20, p 4389 (2023)
مصطلحات موضوعية: oats, polar lipids, glycaemic regulation, GLP-1, PYY, postprandial glycaemic response, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Lorena Carolina Sosa-Yáñez, José Luis García-Hernández, Francisco Rodríguez-Félix, Luis Arturo Bello-Pérez, Juscelino Tovar, Juan Pedro López-Córdova, Guadalupe Amanda López-Ahumada
المصدر: Terra Latinoamericana, Vol 40, Iss 0, Pp 1-12 (2022)
مصطلحات موضوعية: adaptación, cambio climático, estrés hídrico en cereales, rendimiento, secale cereale, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yolanda E. Pérez-Beltrán, Ingrid Rivera-Iñiguez, Karina Gonzalez-Becerra, Naomi Pérez-Naitoh, Juscelino Tovar, Sonia G. Sáyago-Ayerdi, Edgar J. Mendivil
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
مصطلحات موضوعية: nutritional genetics, nutrigenomics, dyslipidemia, obesity, polymorphism, gene-diet interaction, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Cibele Priscila Busch Furlan, Sandra Costa Valle, Mário Roberto Maróstica, Jr., Elin Östman, Inger Björck, Juscelino Tovar
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 60, Iss , Pp - (2019)
مصطلحات موضوعية: Cardiometabolic risk, High-fat meal, Inflammation, Metabolic endotoxemia, Postprandial lipidemia, Postprandial glycemia, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Cibele Priscila Busch Furlan, Sandra Costa Valle, Elin Östman, Mário Roberto Maróstica, Jr., Juscelino Tovar
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 38, Iss , Pp 349-354 (2017)
مصطلحات موضوعية: Butter, Avocado-oil, Inflammation, Endotoxemia, Postprandial lipidemia, Postprandial glycemia, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Mukul Hossain, Juscelino Tovar, Lieselotte Cloetens, Maria T. Soria Florido, Karin Petersson, Frederic Prothon, Anne Nilsson
المصدر: Nutrients, Vol 13, Iss 3, p 988 (2021)
مصطلحات موضوعية: appetite regulation, blood lipids, glycemic regulation, GLP-1, metabolic regulation, oat, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniel E. Garcia-Valle, Luis A. Bello-Perez, Pamela C. Flores-Silva, Edith Agama-Acevedo, Juscelino Tovar
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 6 (2019)
مصطلحات موضوعية: extrusion, dietary fiber, starch, carbohydrates, digestibility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource