-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Ezequiel Hernandez-Mendoza, Etna Aida Peña-Ramos, Vijay K. Juneja, Miguel Ángel Martínez-Téllez, Humberto González-Ríos, María de la Cruz Paredes-Aguilar, Martin Valenzuela-Melendres, Emmanuel Aispuro-Hernández
المصدر: Microbiology Research, Vol 15, Iss 2, Pp 889-899 (2024)
مصطلحات موضوعية: enterocin, biopreservative, L. monocytogenes, S. aureus, E. coli O157:H7, Salmonella, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
2مؤتمر
المؤلفون: Saini, Parvesh, Kumar, Rajesh, K Juneja, Pradeep
المصدر: 2019 International Conference on Innovative Sustainable Computational Technologies (CISCT) Innovative Sustainable Computational Technologies (CISCT), 2019 International Conference on. :1-6 Oct, 2019
Relation: 2019 International Conference on Innovative Sustainable Computational Technologies (CISCT)
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mario A. Gutiérrez-Chocoza, Julio C. López-Romero, Alfonso García-Galaz, Humberto González-Ríos, Aida Peña-Ramos, Vijay K. Juneja, Anna J. Pérez-Báez, Martín Valenzuela-Melendres
المصدر: Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100336- (2023)
مصطلحات موضوعية: Ethnic food, Temperature abuse, Predictive microbiology, Response surface methodology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 9, Pp 100107- (2023)
مصطلحات موضوعية: Disulfide Bonds, In-silico, Molecular Dynamics Simulation, Pediocin, Thermal Stability, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Megan L. Fay, Joelle K. Salazar, Josephina George, Nirali J. Chavda, Pravalika Lingareddygari, Gayatri R. Patil, Vijay K. Juneja, David T. Ingram
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 5, Pp 100075- (2023)
مصطلحات موضوعية: Fungi, Growth rates, Listeria, Predictive modeling, Salmonella, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Ezequiel Hernandez-Mendoza, Etna Aida Peña-Ramos, Vijay K. Juneja, Martin Valenzuela-Melendres, Maria Susana Scheuren-Acevedo, Marangeli Osoria
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 5, Pp 100086- (2023)
مصطلحات موضوعية: D-value, Listeria monocytogenes, Nisin, Salt, Thermal inactivation, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Subash Shrestha, Jerry J. Erdmann, Michelle Riemann, Kevin Kroeger, Vijay K. Juneja, Ted Brown
المصدر: Journal of Food Protection, Vol 86, Iss 5, Pp 100081- (2023)
مصطلحات موضوعية: Cooked egg, Listeria monocytogenes, Nisin, Organic acid, Refrigerated food, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Douglas D. Fraser, Maitray A. Patel, Logan R. Van Nynatten, Claudio Martin, Shannon L. Seney, Michael R. Miller, Mark Daley, Marat Slessarev, Gediminas Cepinskas, Ganeem K. Juneja, Vanessa Sabourin, Alison Fox-Robichaud, Calvin H. Yeh, Paul Y. Kim, Sigrun Badrnya, Susanne Oehler, Markus Miholits, Brian Webb
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 1, Pp e12704- (2023)
مصطلحات موضوعية: SARS-CoV-2, COVID-19, Intensive care units, Antibodies, Neutralizing, Adaptive immunity, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Otology, Vol 16, Iss 1, Pp 27-33 (2021)
مصطلحات موضوعية: Hearing loss, Audio-vestibular testing, Pure tone audiometry (PTA), OAE’S, Speech audiometry, VEMP, Otorhinolaryngology, RF1-547
وصف الملف: electronic resource
-
10
المؤلفون: Julio César, López-Romero, Jimena, García-Dávila, Etna Aida, Peña-Ramos, Humberto, González-Ríos, Martín, Valenzuela-Melendres, Marangeli, Osoria, Vijay K, Juneja
المصدر: Journal of Food Protection. 85:1635-1639
مصطلحات موضوعية: Agar, Hot Temperature, Colony Count, Microbial, Food Microbiology, Animals, Water, Cattle, Escherichia coli O157, Microbiology, Escherichia coli O104, Food Science